Marco de Wit 1 huhtikuun, 2021

 

Alla olevassa videossa upean rohkea nainen selittää perustuslaillisia oikeuksiaan ruokajonon hirmulle, joka rikollisesti vaatii häneltä maskia ja kieltää ruoka-avun.

 

 

Rohkea nainen kirjoittaa:

Seisoin yksin ulkona hengittämässä kevätilmaa, odottaen vuoroani ruoka-apuun. Ketään muuta ei paikalla enää ollut ja jakelu tapahtui ulkona. Olen terve, olen ollut hyvin terve yli vuoden. En käytä maskeja sillä ne ovat saastaisia ja vaarallisia terveydelle. Ne tulevat jostain Kiinasta ja Intiasta hikipajoilta eivätkä ne ole steriilejä. Niistä on löydetty erittäin haitallisia aineita, kemikaaleja ja mikrobeja. Juuri tuollaista haitallista maskia minulle tarjottiin. Kieltäydyin. En saanut ruokakassia vaikka tarjouduin siirtymään terveenä ulkoilmassa muutaman metrin toisaalle.

 

Jakelijoille oli tärkeintä nähdä minun alistuvan. En alistunut. Minua jännitti aivan hirveästi tuo tilanne ja sanat menivät aluksi solmuun. Koko keho tärisi. Vartija kyttäsi minua vieressä.

 

Yksin seisova kasvoillaan kulkeva nainen on heidän mielestään vaarallinen ilmestys. En silti suostu oikeuksieni polkemiseen.

 

Vaikka tarvitsin ruokakassia, on silti minun vapauteni olla ja hengittää ilman syrjintää mittaamattoman arvokas. En myy pois vapauttani mistään hinnasta.

 

Jollekin se maksaa työpaikan, minulle se maksoi ruoka-avun.

 

Onneksi olen saanut kulkea rauhassa kaikkialla muualla tähän asti. Ruokakaupoissa ei häiritä, bussissa olen saanut olla, sairaalassa olen saanut olla. Toistaiseksi. Tämä valtion terrori kansalaisia kohtaan sen kun kiihtyy.

 

 

 

4 thoughts on “Maskialistamista ruokajakelussa. Ei maskia, ei ruokaa.

  1. HSL valmistelee maskipakon käyttöönottoa pikaisella aikataululla. Maskipakko Helsingin seudun liikennevälineissä astuu voimaan lauantaina 13.3. Yksityiskohdat tarkentuvat perjantain 12.3. aikana, jolloin tiedotamme lisää aiheesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*