Marco de Wit 2 huhtikuun, 2021

 

 

Lukija kirjoittaa:

Dokumentissa kuljetaan arkeologien mukana, jotka kertovat kuinka noitien rituaalit ovat jatkuneet satoja vuosia noitavainojenkin aikaan viime vuosikymmenille asti.

 

Noitien metsästäjät tunnustivatkin kuinka vaikeaa noitia oli löytää väestön joukosta ja kieltämättä joukossa saattoi olla myös ihmisiä, jotka eivät olleet varsinaisia noitia tai pahantahtoisia. Varsinkin ankarassa luonnonvalinnassa ihmiset kuitenkin hyljeksivät ja eliminoivat kaikki, jotka rikkovat ryhmän yhtenäisyyttä ja ovat vaarallisella tavalla erilaisia.

 

Nykyisellä tietämyksellä ja tieteen avulla noitien metsästys voitaisiinkin kohdistaa paljon tehokkaammin samalla käyttäen osittain hyödyksi myös muinaisten noitien metsästäjien tietoja.

 

Noitien metsästäjät eivät aina näyttäneet tiedostavan miksi he metsästivät noitia, mutta silti he olivat usein täysin oikeassa. Tieteellisen tiedon puutteellisuuden takia he eivät aina kuitenkaan osanneet metsästää oikeita noitia, vaan kaikenlainen vieras saattoi olla heille noituutta. Valkoinen rotu on kuitenkin kehittynyt muihin rotuihin nähden keskimäärin avoimemmaksi uudelle tiedolle ja tieteelle, sillä mm. Rushtonin tutkimusten mukaan mongolidisella rodulla on taipumusta eliminoi poikkeavia ihmisiä vielä tehokkaammin.

 

Nykyisin myrkyllisiä noitia ja mutantteja on kuitenkin jo niin valtava määrä ihmisistä, että noitien identifioimisen ja oikean vanhoilliskristillisyyden palauttamisen lisäksi tarvitaan geneettisesti terveiden, hyväntahtoisten, aitokansallismielisten, konservatiivien ja aitojen vanhoilliskristittyjen sekessio pois mutanttien keskuudesta. Vain näin nämä yhteisöllisesti terveemmät ihmiset alkavat lisääntymään tehokkaasti keskenään ja tutustuvat toisiinsa.

 

Emme siis voi mitenkään eliminoida kymmeniä prosentteja koko yhteiskunnasta tai ylipäätään löytää kaikkia mutantteja. Niinpä suomalaisten pitää karkoittaa vain kaikkein pahimmat mutantit ja petturit keskuudestaan samalla, kun terveet yksilöt vetäytyvät geneettisesti terveiden kanssa aloittamaan uusi yhteiskunta.

 

Yksi tärkeä osa suomalaisten ja valkoisten selviytymisessä on oppia tunnistamaan ja vihaamaan pahuutta ja ihmisiä jotka ovat sairaita, sekä vahingoittavat heidän geneettistä etujaan ryhmänä ja kansana. Onneksi suurin osa henkisesti sairaista, petturimaisista, vähä-älyisistä ja pahoista ihmisistä voidaan tunnistaa ulkonäön perusteella, sekä myrkyllisten mutanttien yleisestä pahantahtoisuudesta, kuten tohtori Edward Dutton on tuonut usein esille.

 

Tohtori Edward Dutton ja Michael Woodley ovat kuitenkin halunneet aina korostaa ”myrkyllisen mutantin” tarkoittavan mutanttia joka toimii tiedostaen tai tiedostamattaan pahantahtoisesti, oman geneettisen ryhmänsä etuja vahingoittaen. Myrkyllinen mutantti voi tiedostamattaan toimia tavalla joka vahingoittaa hänen geneettisen ryhmänsä etuja ja sen yhtenäisyyttä. Geneettisesti terve ihminen pyrkii luonnostaan edistämään oman geneettisen ryhmänsä etuja ja sen selviytymistä muita ryhmiä vastaan, sekä edistämään oman geneettisen ryhmänsä sisäistä yhteistyötä ja etuja.

 

Käytännössä pelkällä maalaisjärjellä pystyy kyllä erottamaan myrkylliset mutantit, kuten äärifeministit.

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Noitien metsästyksen aakkoset

  1. Mikä tämä noitajahti Edward Dutton vammaisuus teillä oikein on? Miksi lyötte läskiksi koko homman?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*