5 thoughts on “Vääryyspäivä pv 6

  1. Marco ei ole vielä edes aloittanut kiihottamista, vaan vasta alkulämmittelee. Tämäkin on jo liian hurjaa mielisairaille. Miten mukaan voi edes teoriassa luottaa näin epäpätevään, näin henkisesti mielisairaaseen Poliisiin? Älä ylipäätään koskaan luota Poliisiin. Poliisi on kansamme vihollinen ja on tuhoamassa Suomen valkoisen kansan.

  2. Juuri oikea tapa toimia on näyttää poliisien ja viranomaisten omille perheille ja ystäville mitä rikoksia nämä tekevät. Suomessa kansalaisilla ei ole mitään oikeuksia ja viranomaisilla on totaalinen valta, jolloin väärinkäytösten näyttäminen julkisesti on ainoa tapa suojautua viranomaismielivaltaa vastaan. Suomalaiset oppivat kovimman kautta, että viranomaiseen ei pidä koskaan luottaa ja he ovat vihollisiamme!

  3. Taponen vaikuttaa kovin herkältä, kun ei kestä suvakkipoliisi-termiä!

    Ehkä jatkossa Taposesta voisi nimitystä ”erityisherkkä intersektionaalinen feministipoliisi”

    Tässä oikeudenkäynnissä syyttäjä näyttää esiintyvän kunnianloukkausten uhrina, eikä nämä lukemattomat virkamiehet, jotka syyttäjä on paikalle raahannut. Ei mikään ihme, että tälle pelleilylle nauretaan!

  4. ”kiihoittaminen kansanryhmää vastaan”-syytteissä ei ole koskaan yhtäkään matua uhrina, vaan uhrina esiintyy aina syyttäjä. Ehkä mitään todellisia uhreja ei edes ole ja kyse on vain virkamiehen tunteista!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*