Marco de Wit 3 huhtikuun, 2021

 

Kaikki jo tietävät USA:n valepresidentti Joe Bidenin olevan seniili. Tämän takia hän ei uskalla järjestää normaaleja lehdistötilaisuuksia. Bidenin on tähän mennessä pelastanut vain se, että media kaikella tavalla auttaa häntä pimittämään seniiliytensä.

 

Median työ tulee kuitenkin koko ajan vaikeammaksi. Lisäksi median pitää myös pimittää Joe Bidenin olevan täysin raihnainen. Hänellä on jopa vaikeuksia kävellä.

 

Bidenin ikäiset miehet pystyvät kyllä kävelemään, mutta hitaasti. Biden ei kuitenkaan voi kävellä hitaasti, koska silloin hän näyttäisi liian vanhalta ja heikolta! Niinpä hän kävelee nopeammin kuin mitä hänen kunnossaan pitäisi. Tämä näkyy hyvin videoista. Biden nimittäin kävelee omituisen hytkyen ja robottimaisesti, koska yrittää epätoivoisesti pysyä pystyssä. Hän pelkää kaatuvansa liian ”kovassa vauhdissa”.

 

Niinpä Bidenin avustajat pitävät huolta, ettei häntä koskaan kuvata pidempien kävelymatkojen aikana.

 

 

Yksi asia tekee pimityksen kuitenkin vaikeaksi. Nimittäin lentokoneen portaat.

 

Tapana on, että lehdistö kuvaa, kun presidentti nousee lentokoneeseen. Portaat ovat kuitenkin melko korkeat, joten tästä on tullut Bidenille kauhunhetki.

 

Ei auta, vaikka Biden pitää kiinni kaiteesta. Tässä yksi esimerkki, jossa Biden suorastaan romahtaa naamalleen, vaikka yrittää epätoivoisesti pitää kiinni kaiteesta. Kyse ei ole mistään liukastumisesta. Ensinnäkin mattomateriaali on nimenomaan valittu liukastumisen estämiseksi. Toiseksi hän kompuroi USEITA kertoja. Lopulta hän lähes ryömii portaita ylöspäin.

 

 

 

Video lähti tietysti leviämään kulovalkean tavoin ja on jo saanut yli 9 miljoonaan katsontakertaa. Niinpä nyt kaikki mediat innokkaasti kuvaavat Bidenin liikkumisia saadakseen uuden kaatumisvideon. Median lojaalisuutta on myös vähentänyt se, että media haluaa Bidenin siirtyvän syrjään ja antavan vallan äärisuvakkimaiselle varapresidentilleen, Kamala Harrisille.

 

Nykyään Biden sitten harjoittelee portaissa kävelemistä. Hän haluaa todistaa kaikille pystyvänsä nousemaan ylös portaita jopa pitämättä kiinni kaiteesta!

 

Kuumeisesti odotettu esitys ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen. Video ei ainakaan herätä luottamusta. Päinvastoin.

 

 

Varmaa on, että tulevaisuudessa Biden tulee pitämään kiinni kaiteesta. Tosiasia nimittäin on, että hän vanhenee päivä päivältä. Voi olla, että vuoden tai jopa parin kuukauden kuluttua hän ei enää pysty nousemaan portaita ja Amerikka saa äärifeministisen presidentin.

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Valepresidentti Joe Biden selviytyi jälleen portaista!

 1. Joe Bidenin kunto on nopeasti romahtanut vain parin vuoden aikana. Todennäköisesti Bidenin kunto on nyt oikein syöksykierteessä.

 2. Vaikka demokraattien on helppo ohjata Bidenia niin hän on silti heille kauhistus ollessaan valkoinen, vanha ja mies. Siksi heille oli erittäin tärkeetä valita varapresidentiksi musta nainen koska edes demokraattien äänestäjät ei sellasta muuten valitsisi mihinkään, mutta sellanen on pakko saada valtaan.

 3. Kahden vuoden kuluttua Suomeen rakennetaan tuotanto- ja prosessointilaitoksia joissa käsitellään kuolleet eläimet sekä ihmiset. Ruumiita ei saa polttaa eikä haudata koska se kuormittaa ilmakehää. Kuolleiden prosessointilaitokset tuottavat raaka-aineita teollisuuden tarpeisiin. Luonnollisesti kuolleet loppuvat nopeasti sillä prosessointilaitokset tarvitsevat raakainetta. Kun suuret ikäluokat on prosessoitu niin seuraavaksi teloitetaan vangit sekä kuolemansairaat. Seuraavaksi hallituksen kuolemanpartiot saalistavat kaduilla materiaalia.
  🏭
  https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/teollisuuden-raaka-aineista-loytyy-miljardisaastot/cae7319b-9e55-32b8-8a0b-e566b2d8463a
  🏭
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolemanpartio
  🏭
  ”Kuolemanpartio on puolisotilaallinen joukko, joka suorittaa hallituksen hiljaisesti hyväksymiä salaisia väkivallantekoja kuten murhia, kidutuksia, katoamisia ja teloituksia ilman oikeudenkäyntiä.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*