Marco de Wit 5 huhtikuun, 2021

 

Venäjä ei ole nyt hyökkäämässä Suomeen, vaikka monet Nato-fanaatikot niin luulevatkin.

 

Toisaalta ei ole mahdotonta, että maailmanlaajuinen talousromahdus iskee pian ja sen myötä suurvallat aloittavat sodan saadakseen kansansuosiota.

 

Suursodassa USA ja Venäjä eivät tietysti taistelisi omalla maallaan, vaan Baltiassa ja Suomessa. Tällöin Venäjäkin voisi hyökätä Suomeen turvatakseen Pietarin.

 

Mutta mitä tekisi femakkohallitus, jos hyökkäys tulisi?

 

 

 

3 thoughts on “Mitä femakkohallitus tekisi, jos Venäjä hyökkäisi Suomeen?

 1. Suomen Rajavartioston uusi johtajakin totesi: Mitä ne rajat ovat? Kyllähän Suomeen on aina tultu.

  Lehden otsikot ovat nykypäivänä täyttä totta.

 2. Raadon haju pitää🇷🇺Venäjän poissa Suomesta. Tiedättehän tyhjiön joka muodostuu saastan ympärille. Alue jonka ihmiset kiertävät eivätkä katso sinne. Pedofilia perheen lasten kanssa kukaan ei leiki. Köyhyys oksettaa sitä ei ole olemassa. Suomi katosi kartalta Euroopan likaviemäriin. Ei Venäjä Suomeen koske se laittaa rajan kiinni jotta saasta ei tartu.

 3. Ikävä todeta mutta seuraava sotamme Venäjää vastaan kestää noin 15min. Siis Suomen osalta. Sitä ensimmäinen 7min menee siihen kun Hornettimme ousevat ilmaan ja lentävät itärajalle ampuen lsatinsa kohti naapuria. Sen jälkeen ne lentävät takaisin tukikohtaan. Ja koska 90% maamme ammuksista (ohjukset ja konetykin luodit) on ammuttu, koneet siirrretään luoliin piiloon. Sinne menevät myös miehistöt. Ja sitten odotetaan kun idästä tulee ”rautakatto” ja pommittaa tämän maan kivikaudelle.

  Toisaalta, kuten Lavrov jo aikoinaan sanoi:”Suomessa on 32 taktista kohdetta”. Ei tarvitse kuin 400kV risteyspisteet ampua tohjoksi niin maan sähkönsiirto on totaalisen jumissa. Sellaisia muuntajia ei ole missään varastossa vaan niitä ruvetaan käämimään kun tilaus tulee. Sama suurimpien kaupunkien kaukolämpölaitoksilla. Ammutaan se lämpölaitos ilmaan jossa on ne kaukolämpöä kierrättävät 3MW pumut. Sen jälkeen koko kaupunki ja sen ympäristö kylmenee hyvin nopeasti. Polttoaineen jakelu loppuu samalla kertaa kun ensimmäinen kytkinasema lentää taivaan tuuliin.

  Ihmiset hädissään käy vessassa ja vetää viemäriin sen 9 litraa vettä joka saattaisi pelastaa hengen. Kahden tunnin päästä sammuvat radiomastot. Kuinka moni tuntee radioamatöörin ja mitä viette vastineeksi että saatte tietoja?

  Kahden päivän päästä loppuvat sairaaloiden ja julkisten rakennusten varavoimalaitosten polttoaineet. Ei ole sairaanhoitoa ja porukkaa kuolee kuin kärpäsiä. Kahden vuorokauden päästä viemäriverkosto on kuivunut ja on ulostetta täynnä. Ja se on kuin betonia. Eikä aukea ennenkuin kaikki viemärilinjat kaivetaan auki ja putket vaihdetaan. Kulkutaudit alkavat jylläämään kahden päivä päästä.

  Suomessa on -91 vuodesta asti kiristetty ja leikattu väkeä. Se on ajanut siihen että yhteiskunnan keskeisimpiä osia pitää pystyssä noin 1500 henkilöä. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä kun hoksaa että nämä henkilöt eliminoimalla koko yhteiskunta pysähtyy ja romahtaa.

  Kun kolmas peräkkäinen lämmin ateria jää puuttumaan, siitä alkaa anarkia !!!

  Itse olen varustautunut siten että jo em. kerrottu toteutuu niin kahteen vuoteen ei nykyinen elintasoni muutu mitenkään. Valoa, sähköä ja lämpöä on. Vesi tulee ja viemäri vetää. Pykit pestää koneella ja kuivataan rummussa. Kuinka moni voi sanoa samaa??

  Meidän ministereitä kiinnostaa varmaan enemmän meikit ja brassi-sokeroinnit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*