Marco de Wit 6 huhtikuun, 2021

 

Yksi lukijoista väittää, että seuraava sotamme Venäjää vastaan kestää noin 15min. Siis Suomen osalta.

 

Julkaisemme harhaisen lukijan kirjoituksen varoituksena kaikille. Lukija on nimittäin unohtanut seuraavat asiat:

 

 1. Naiset ovat armeijan taistelujoukoissa tehostamassa operaatioita ja nostamassa taistelumoraalia!
 2. Nato lähettää transu- ja prideprikaatinsa pelastamaan Suomen.
 3. Suomalaiset miehet ovat nykyään niin kovia, etteivät välitä vaikka Nintendosta meneekin virta.
 4. Feministinen hallitus nostaa itkullaan koko kansan taistelutahdon niin korkealle, etteivät venäläiset voi mitään!

 

Lukija:

Ikävä todeta mutta seuraava sotamme Venäjää vastaan kestää noin 15min. Siis Suomen osalta. Sitä ensimmäinen 7min menee siihen kun Hornettimme ousevat ilmaan ja lentävät itärajalle ampuen lsatinsa kohti naapuria. Sen jälkeen ne lentävät takaisin tukikohtaan. Ja koska 90% maamme ammuksista (ohjukset ja konetykin luodit) on ammuttu, koneet siirrretään luoliin piiloon. Sinne menevät myös miehistöt. Ja sitten odotetaan kun idästä tulee ”rautakatto” ja pommittaa tämän maan kivikaudelle.

 

Toisaalta, kuten Lavrov jo aikoinaan sanoi:”Suomessa on 32 taktista kohdetta”. Ei tarvitse kuin 400kV risteyspisteet ampua tohjoksi niin maan sähkönsiirto on totaalisen jumissa. Sellaisia muuntajia ei ole missään varastossa vaan niitä ruvetaan käämimään kun tilaus tulee. Sama suurimpien kaupunkien kaukolämpölaitoksilla. Ammutaan se lämpölaitos ilmaan jossa on ne kaukolämpöä kierrättävät 3MW pumut. Sen jälkeen koko kaupunki ja sen ympäristö kylmenee hyvin nopeasti. Polttoaineen jakelu loppuu samalla kertaa kun ensimmäinen kytkinasema lentää taivaan tuuliin.

 

Ihmiset hädissään käy vessassa ja vetää viemäriin sen 9 litraa vettä joka saattaisi pelastaa hengen. Kahden tunnin päästä sammuvat radiomastot. Kuinka moni tuntee radioamatöörin ja mitä viette vastineeksi että saatte tietoja?

 

Kahden päivän päästä loppuvat sairaaloiden ja julkisten rakennusten varavoimalaitosten polttoaineet. Ei ole sairaanhoitoa ja porukkaa kuolee kuin kärpäsiä. Kahden vuorokauden päästä viemäriverkosto on kuivunut ja on ulostetta täynnä. Ja se on kuin betonia. Eikä aukea ennenkuin kaikki viemärilinjat kaivetaan auki ja putket vaihdetaan. Kulkutaudit alkavat jylläämään kahden päivä päästä.

 

Suomessa on -91 vuodesta asti kiristetty ja leikattu väkeä. Se on ajanut siihen että yhteiskunnan keskeisimpiä osia pitää pystyssä noin 1500 henkilöä. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä kun hoksaa että nämä henkilöt eliminoimalla koko yhteiskunta pysähtyy ja romahtaa.

 

Kun kolmas peräkkäinen lämmin ateria jää puuttumaan, siitä alkaa anarkia !!!

 

Itse olen varustautunut siten että jo em. kerrottu toteutuu niin kahteen vuoteen ei nykyinen elintasoni muutu mitenkään. Valoa, sähköä ja lämpöä on. Vesi tulee ja viemäri vetää. Pykit pestää koneella ja kuivataan rummussa. Kuinka moni voi sanoa samaa??

 

Meidän ministereitä kiinnostaa varmaan enemmän meikit ja brassi-sokeroinnit.

 

 

Lue lisää Suomen vahvasta armeijasta:

Lukija: Vakuuttavat naissotilaat

8 thoughts on “Kestääkö sota Venäjää vastaan vain 15 min??

 1. Sota ei kestä 15 minuuttia. Se kestää kolmekymmentä vuotta.
  – Historia toistaa itseään ja olemme ajautumassa Euroopan uuteen jakoon, jonka taistelut kestävät 30 vuotta.

  Aikoinaan Suomalaiset sotilaat lähtivät taistelemaan Krimin puolesta, 1853 – 1856.
  – Niin nytkin.

  Silloin Krimin sota oli seurausta suhteiden katkeamisesta Ottomaanien valtakuntaan, Englantiin, Ranskaan ja Sardiniaan.
  – Niin nytkin.

  Sitten oli vielä periodi, 1800 loppupuolella, jolloin suomalaisia upseereita lähti taistelemaan Puolan itsenäisyyden puolesta omaa hallitsijaansa, Tsaaria, vastaan!
  – Tällä kertaa sotilaat lähtevät oikaisemaan historian vääryyksiä, cancel-kulttuuri, Valkovenäjälle yhdessä Puolalaisten joukkojen kanssa.

  1. Ukrainan tilanne on osa nаtоn hajoamisprosessia.

   – Sotahaukat ovat luvanneet „täyden tuen” Ukrainalle sodassa Venäjää vastaan. Mitä merkitystä on itse itselleen annetulla lupauksella. Olipa luvattu jotain tai ei, Ukraina tekee joka tapauksessa mitä käsketään. Kyse on siis pelottelusta.
   – Saksa ja Ranska ovat ilmoittaneet, että ne eivät lähetä panssareita Ukrainaan.
   – Nаtо on ilmoittanut tukevansa siinäkin tapauksessa.

   Mitä kaukaisempi „ystävä”, sitä uhmakkaammat puheet. usа:sta käsin on hyvä huudella, kun vahingot kuitenkin syntyvät Eurooppaan.
   – Näin teki viime sodassa Englanti huudellessaan kanaalin takaa „täyden tuen” Puolalle, joka sitten ymmärtämättömyyttään tai lahjottuna uskoi kaiken.

   !
    On syntynyt tilanne, että nаtо lähtee sotaan, jos haluaa, vaikka yksikään sen jäsenvaltio ei lähde mukaan.
   – Tällaisessa tilanteessa suomalaiset palkkasotilaat, hakkapeliitat, nousevat korkeaan hintaan ja heidät myydään koalition joukoille „turvaaman rauhaa”.

   Loppuuko kolmas maailmansota siihen, että Venäjä vapauttaa Saksan fasistityrannien kynsistä ja usa:n miehitysjoukot ajetaan maasta pois. Taas kerran!

 2. Kun tiedetään että suur-helsingin alueella on rottia 1.5-2 kertaa enemmän kun ihmisiä. Niin arvatkaas mitä tapahtuu jos noi viemäriverkot menee tukkoon. Rotilta loppuu kelluva ruoka ja juoma. Ja mistä sitten? Kannttaa lukea Ville Haapasalon ”Et kuitenkaan usko…”

 3. Aivan sama mitä joskus oli niin tämän päivän tehoilla ei itänaapurille pärjätä oli sitten talvisodan henki päällä tai ei.
  Ei tätä tarvitse sen paremmin perustella ja sille ryhmälle joka luulee muiden auttavan voin todeta aseiden myymisen suomeen olevan ainoa mitä tulee tapahtumaan samahan tapahtuu jokaisella konfliktialueella tälläkin hetkellä.
  Sota on karmea asia ja sen välttämiseksi venäjää vastaan kannattaa kyllä neuvotella. Iso maa ja valtavat toleranssit,niin ja öljyä riittää.
  Ja en ole vasemmistoa tai vihertävää puolta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*