Marco de Wit 6 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

Geneettisesti terveen ihmisen tunnistaa ensisijaisesti symmetrisistä kasvonpiirteistä ja terveestä ihosta, sekä muiden sairauksien poissaolosta.

 

Luonnossa kaikki on symmetristä. Äärimmäisen harva asia, jos mikään on luonnossa epäsymmetrinen. Kasvien lehdissä on kaksi samanmuotoista ja samanlaista puolta. Ihmisessä on kaksi kehon puolta, kaksi puolta aivoja, kaksi keuhkon puolta, kaksi sydämmen puolta jne. Näyttää siltä, että jos laji joutuu liikkumaan, sen on pakko olla symmetrinen. Sydän pumppaa veren ensin verenkiertoon yhdestä osasta sydäntä, jonka jälkeen se palautuu takaisin toiseen osaan sydäntä. Aivot käytännössä tarvitsevat molemmat puolet aivoja käyttääkseen kahta kättä ja jalkaa, sekä nähdäkseen kahdella silmällä.

 

Yllättävää kyllä, jos katsot kaupassa naistenlehtien kansikuvia, lähes aina kansikuvaan on valittu kaunis nainen jolla on symmetriset kasvonpiirteet, koska suvakitkin tietävät, että terveellä naisella on hyvä iho ja symmetriset kasvonpiirteet. Ihmisen geneettisen terveyden näyttää näkevän hyvin pitkälti terveen ihon lisäksi leuan ja poskien luiden muodosta, jotka ovat symmetriset kasvonpiirteet omaavalla naisella, sekä miehellä aina pääpiirteittäin samanlaiset ja hyvin virtaviivaiset, kun taas mutanttien varsinkin leuan ja poskien luut ja iho ovat lähes aina jollain tavalla oudot.

 

Tämän lisäksi geneettisesti terveellä ihmisellä silmät eivät ole liian lähellä tai kaukana toisistaan. Jos silmät ovat ”liian lähellä” tai ”liian kaukana” toisistaan, ihmisessä on geneettisesti jotain vikaa. Mistä sitten tietää ovatko ne liian lähellä tai kaukana toisistaan? Yleensä sen vain tietää. Ihminen vertaa geneettisiä piirteitä väestön keskimääriin ja jos piirteet poikkeavat väestön keskimääristä, hän pitää niitä epänormaaleina ja epäluonnollisia.

 

Hyvin harvalla hyvät geenit omaavalla valkoisella silmien kulmakarvat ovat myös kasvaneet yhteen, joka oli tohtori Edward Duttonin mukaan keskiajalla yksi noitien piirre.

 

Näyttää myös, että geneettistä syistä ulkonevat korvat liittyvät usein myös korkeaan mutaatiokertymään ja usein näillä ihmisillä voi olla myös mm. erilaisia mielisairauksia. Ulkonevat korvat ovat normaalisti erittäin harvinaiset, mutta erittäin usein mutanteilla näyttää olevan ulkonevat korvat, kun heidän geeneissään on jotain epänormaalia.

 

Hyvin yleisiä mutanttien henkisiä piirteitä ovat myös autismin ja korkean skitsofreenisyyden sekä erilaisten hermostumisoireyhtymien piirteet. He saattavat olla usein herkästi huolissaan, peloissaan ja jännittyneitä elämässään tai hermostuvat herkästi.

 

Mutta mistä tunnistaa myrkyllisen mutantin? Melko helposti eli pahantahtoisuudesta, itsekkyydestä, muiden ihmisten manipuloinnista, henkisistä ongelmista ja huonosta impulssienhallintakyvystä. Nämä huonot taipumukset heijastuvat yleenä rahan ja resurssien tuhlaamisen, väkivaltaisuuteen ja hermoheikkouteen.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Mistä tunnistat myrkyllisen mutantin?

  1. Erittäin pahamaineisen suvakin, eli greta thunbergin ulkoisiin piirteisiin on hyvä kiinnittää huomiota!

    On totta, että tämä ilmastosuvakki on mielisairas, mutta huomiota herättää ”mantelisilmät”,eli silmät ovat hyvin samankaltaiset kuin downin syndoomalaisella ja muutenkin hänen kasvonpiirteet on oudot. Toinen outo seikka on se, että vaikka thunberg on jo käytännössä aikuinen, niin hän on lauta, eli rinnaton.

    Onko Gretan oikea nimi todellisuudessa Greg?!!

  2. Downin syndroomainen on hyvä esimerkki siitä kuinka kiistattoman kehitysvammasuuden näkee jo ulkonäöstä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*