Marco de Wit 6 huhtikuun, 2021

 

 

Erika Vikman on tunnettu provosoivista ja yliseksualisoivista videoistaan. Toisaalta hän onkin lahjaton laulaja, jonka on jotenkin saatava julkisuutta.

 

 

 

Naispapit ovat paljona pahempia. Valtion ja veronmaksajien tuella he mädättävät kirkkoa niin nopeasti kuin vain ehtivät. Nyt jopa Vikamanin laululla.

 

Kyse ei ole vain mädätyksestä, vaan nämä rumat ja lihavat naispapit haluavat epätoivoisesti julkisuutta. Luonnollisesti kristinuskon kustannuksella.

 

 

 

Tietysti nämä naispapit eivät myöskään hyväksy minkäänlaista kritiikkiä. Kaikki vähänkään kriittiset kommentit on poistettu videon kommenteista.

 

Eiköhän olisi jo aika erottaa kirkko ja valtio. Sitten eivät nämä pervopapit voisi huseerata valtion tuella. Voivat vaikka perustaa ihan oman satanistikirkkonsa.

 

 

 

 

5 thoughts on “Rumat naispapit mädättävät jälleen satanismilla ja sensuurilla

  1. Kertoo aika paljon näistä ”papeista”, jos fanittavat syntisyyttä ihannoivan ja satanistisen värimaailman laulua. Ei mitään tekemistä kristinuskon tai luterilaisuuden kanssa vaan halutaan olla aktivisteja, jotka kannattaa varmasti juuri pridetystä ja muslimeja.

  2. Naisia ei olisi pitänyt koskaan päästää papeiksi ja myöskään hyväksyä homosaatiota. Kristinusko on nyt vakavassa vaarassa mädättyä satanismiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*