Free speech 7 huhtikuun, 2021

 

 

Viime kesänä 17 heinäkuuta 2020 Amazon yllättäen poisti myynnistä kirjan Homoseksualismin terveysvaarat: Mitä lääketieteellinen ja psykologinen tutkimus paljastaa.

 

 

Kyse on tieteellisestä kirjasta, jossa on yli 1800 lähdeviitettä. Ennen kirjan sensuroimista Amazonista se oli ollut myynnissä yli kolme vuotta ja myynyt erittäin hyvin.

 

Homoaktivistit kuitenkin pitivät kirjaa ”loukkaavana”, vaikka eivät pystyneet osoittamaan kirjassa yhtään herjaa tai virheellistä faktaa.

 

Se olisikin ollut vaikeaa, koska kaikki lähteet ovat nimenomaan viranomaisilta, yliopistoilta ja homojärjestöiltä itseltään! Kirjaa suosittelevatkin monet lääkärit ja tiedemiehet.

 

Niinpä se oli ehdottomasti saatava sensuroitua. Lääketieteelliset totuudet homoista eivät saa paljastua!

 

 

Suomessa kirjan vihafaktojen kertominen saattaa kiihottaa valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista ja hänen kätyriään Hannu Koistista, mutta juuri siitä syystä pitääkin paljastaa faktat.

 

Kirja mm. paljasti, että yli 39% homoista ja lesboista ilmoitti edellisenä vuonna kärsineensä mielenterveysongelmista. Nämä mielenterveysongelmat myös osittain selittävät miksi homoilla ja varsinkin homomiehillä on moninkertaisesti enemmän seksipartnereita kuin heteroilla. Useilla homomiehillä on kymmeniä eri seksipartnereita vuodessa ja yllättävän monilla jopa satoja varsinkin jos osallistuvat ns. popper- tai muihin huumeorgioihin.

Asiaa tekee vakavammaksi se, että nämä sadat seksuaaliyhdynnät tehdään peräsuoleen aiheuttaen monenlaisia terveysongelmia. Nykyään tästä päivänselvästä ongelmastakaan ei enää saa puhua, koska sekin on homofobiaa.

 

Sinänsä on tietysti homojen oma asia, jos haluavat pervoillen tuhota terveytensä. Sensuuri kuitenkin pahentaa ongelmia ja antaa varsinkin nuorille vääriä käsityksiä. Samalla se myös tuhoaa monen nuoren elämän.

 

 

 

 

4 thoughts on “Tieteellinen ”Homoseksualismin Terveysvaarat” -kirja sensuroitu Amazonista

 1. Homous voi olla vaarallista ja se voi pilata terveyden!

  Homostelu on myös ristiriidassa jumalan sanan ja luonnon järjestyksen kanssa. [Varoitus! Tästä voi tulla syyte. Ks. Räsänen-keissi]
  Homouden ja pedofilian ******* on kiistaton. Noin 80% pedofiileistä on homoseksuaaleja. [Lisäys: Syyttäjä haluaa viitteen.]

  On aika ryhtyä varoittamaan suomalaisia lapsia homouden vaaroista ja ********! [Sensuroitu uskonnollinen termi, jotta ei tule taas syytettä.]

 2. No, kun tiedetään että homous on epänormaalia käytöstä (poikkeama) luonnossa jossa eri lajien on tarkoitus lisääntyä, niin silloin voidaan olla varmoja että ********* kaikki ei ole kohdillaan. Ennen vanhaan nämä homot kuolivat pois dna-ketjusta koska eivät lisääntyneet. Nykyään kuitenkin homot lisääntyvät vuokrakohtujen ja siittiön luovuttajien avulla, jolloin niiden ************ geeniperimä jatkuu ja kukaties muokkautuu vieläkin ***************. Homoilla on myös oikeus adoptioon vaikka usein he eivät pysty pitämään edes omaa arkeaan kunnossa. Viittaan tällä mm. ulosottoihin.

  Luonnonmukainen ”luonnonvalinta” ei toimi nyky-yhteiskunnassa jossa meetoot ja ”mä olen niin paljon muutakin kuin mun vartalo” ovat jokapäiväisiä sanontoja. Edward Dutton oli niin oikeassa kuin vain olla voi.

 3. Mistään et voi lukea kuinka jotkut ääri-eliittijuutalaiset olivat monien sotien takana. Miettikäähän miksi.

 4. Miten homostelu pilaa terveyden? Minä olen ”homostellut” 13 vuotta eikä minun terveydelle ole käynyt yhtään mitään.

Comments are closed.