3 thoughts on “Päivän video

 1. Ihan oikein. Kun ei kerran totella pysähtymismerkkiä niin ei kun nurin vaan. Iteppähän skootterikuski päätti mikä olisi hänelle parasta. Toikin kaveri olisi saanut vain sakot kypärättä ajamisesta. Nyt tuli vähän muustakin ja kenties lisää kun tutkittiin taskut.

  Samalla tavalla pitäisi Suomessa käyttyäytyä pakenevia moottoripyöriä kohtaan: ei muuta kun piikkumatot tielle pokittain. Jos kerran pakenee eikä pysähdy vaikka on pikit edessä niin se on oma vika. Ja jos halvaantuu niin itse teki siitä päätöksen.

  Ei mitään nähtävää, hajaantukaa.

 2. 💊Pasi Viheraho: Kelan porsaanreiän🐖avulla tonnin lääkkeet ilman omavastuita.🇫🇮Suomen valtio maksaa Pasi Viherahon ulosottovelat💶 sanoo:

  https://youtu.be/FFpn_vwT92M?t=276
  💊💶
  https://www.kela.fi/laakkeet-ja-laakekorvaukset_laakekustannusten-omavastuut
  💊💶
  ”Maksat itse aina omavastuuna osan valmisteiden hinnasta. Omavastuun käsitteitä on erilaisia, ja maksamasi omavastuun määrä on erilainen eri tilanteissa.”
  💊💶
  ”Alkuomavastuu on kalenterivuosikohtainen. Sen määrä on 50 euroa.” ”Alkuomavastuu ei koske lapsia ja nuoria. Sitä sovelletaan sen vuoden alusta, jolloin täyttää 19 vuotta.”
  💊💶
  ”Jos ostamasi valmisteet eivät kuulu korvausjärjestelmään, kustannukset eivät kerrytä alkuomavastuuta”
  💊💶
  ”Vuosiomavastuu eli lääkekatto” ”Vuonna 2021 vuosiomavastuu on 579,78 euroa. Jos vuosiomavastuusi ylittyy, sinulla on oikeus lääkkeiden lisäkorvaukseen. Tällöin maksat loppuvuoden ajan jokaisesta korvattavasta valmisteesta 2,50 euron omavastuun.”
  💊
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Porsaanreik%C3%A4
  💊
  ”uteliaat pikku porsaat keksivät kulkutien sieltäkin, mistä ei pitäisi”🐖

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*