3 thoughts on “Koronahysteerikot itsekkäitä

  1. Vaimoni on sairaanhoitajana. Nyt hänet on pakkorokotettu toisen kerran. Ensimmäisellä kerralla käden rokotuskohta oli kipeä viikon verran mutta hän selvisi hengissä ilman ulospäin havaittavia haittavaikutuksia. Nyt toisen kerran jälkeen koko käsi on ollut niin kipeä että hänen on pitänyt ottaa useana iltana vahvaa särkylääkettä jotta pystyisi nukkumaan. Eikä töistä ole saanut sairaslomaa vaan mummoja on pyöritelty entiseen tapaan.

    Ja nyt sitten odotellaan veritulppia tai hermotollisia sairauksia. Saas nähdä miten käy, osuuko rokote-lotto kohdalle.

  2. Ensin ne maskit vuotaa eikä suodata pöpöjä. Sitten ne on kuitenkin niin tiiviitä ettei happi kulje. Missä logiikka? Jos ne vuotaa, eiköhän se uloshengitysilma eli hiilidioksidi mene siitä pois. Ja onko kukaan kuullut mm. pyörtyilevistä kirurgeista.

    Koronadenialistit vasta itsekkäitä ovatkin. Vaikka se tauti olisikin monella kuin flunssa, on siihen tai sen komplikaatioihin kuitenkin maailmalla moni ihan perusterve työikäinen menehtynyt. Saati sitten jos saa sen kroonisen muodon (ts. pitkittynyt korona, pitkittynyt covid, long covid tms. hakusanoilla varmasti löytyy juttua googlella). Lisäksi sen leviämisen välttely ennaltaehkäisisi mutaatioiden kehittymistä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*