8 thoughts on “Syyttäjä vaatii Junes Lokalle vankeutta

 1. Vallankumouksen jälkeen moni rikollinen tulee saamaan erittäin ankaran tuomion ja mutanteista, sekä vihamielisestä etnisestä eliitistä tullaan hankkiutumaan eroon. Tämä ei tule enää toistumaan. Oli viimeinen kerta kun vihamielinen eliitti järjestää yhtäkään massamurhaa ja sotaa. Jumala voittaa lopulta sairaat satanistit ja pedofiilit.

 2. Junes Lokka on pyhimys, jota uuskommunistinen virkakoneisto vainoaa. Tässä tapauksessa rikosilmoituksen teki hyvin oudosti käyttäytyvä ja erityisherkkä intersektionaalinen feministipoliisi Lauri Nikula, jolla on toki omat henkilökohtaiset motiivit vainota Lokkaa.

  Muistaakseni jumalan poika, eli Jeesus Kristus joutui saman kaltaiseen tilanteeseen. Luojan kiitos, että Suomessa ei sentään vielä ristiinnaulita totuuden kertojia!

 3. Pahempaa on kun poliisi EI tutki oikeita rikoksia: Mm. Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus.” Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata. ( siis ”lailla 444/2012” varastettiin jopa 3 miljardia pienyrittäjien omaisuutta pankki-vakuutuslaitoksille ). 4 vuotta olen koittanaut saada kirjatuksi julkista rikosilmoitusta tästä ”poliisin” diaariin ; asiakirjat annettu useille poliiseille vuosien aikana . ( archive.today/kimmoleaks.fi ).

  Myös Kansainvälinen rikostuomioistuin on lahjottu toimivallattomaksi käsittelemään tätä Suomen hallitusten rikollisuutta ; He 55/2007 ja 2008 allekirjoitettu ”sopimus” . Suomen eduksunta voitaisiinkin pelkästään PL 118 §:n nojalla julistaa rikollisorganisaatioksi…. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset …. syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tuollainen syyteilmoitus jätetty Valtakunnnasyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ; ( ”perustuslaki voimaan 2011 ”; missä siis mättää julkisten rikosten käsittely ?

  Vapaat ja ajallaan olevat vaalitkin on kielletty valtiopetosten ja miljardivarkauksien ohella Suomen kansalaisilta …. vaaliteltoilla ei nyt ainakaan saa keskustella eduksunnan varastamisesta ja valtiopetokisista; muuten poliisi tulee ja pidättää nämä ihmisoikeudettomat kansalaiset pois kertomasta tarinoitaan.

  Kaikki kuitenkin on julkista:EOA päätös 876/2/05 …. poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Koska poliisi ei Suomessa enää saa tutkia rikoksia ; kansan on otettava tutkijan ja kai pian tuomioistuimenkin rooli demokratian palauttamiseksi Suomeen .

  Kuten turtiainen sanoi: kansanedustaja on TÖISSÄ kansalla EI hallituksella .

  Mutta hallitukset on lahjottu: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”. Jorma Heikkinen: ( nimeän todistajaksi valtakunnanoikeuteen ). ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan. ” Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Pankki-vakuutuslaitokset siis OSTIVAT lainsäädäntövallan kansalta ( kansanedustajat ) itselleen ja vaativat lahjonnan vastineeksi kansalle vahingollisia lakeja .

  Nyt näitä julksia lakeja mm. PL 118 § on piiloteltava kansalata, ettei se nouse kapinaan rikollisia vastaan !

  Julkinen rikosilmoitus jätetty 2017 … missä viipyvät poliisin esitutkinta ja pidätykset ( noin puolet ”kansanedustajista” ).

  PL 118 § ja EOA päätös 876/2/05 ovat rikollisia tekoja, joita poliisi ei saa PL 6 §:n nojalla noudattaa !

  Mm. Eoa päätöksessä astuttiin eduksunnan yli, kun poistettiin poliisin esitutkintaoikeutta. ( tuollainen rikosilmoitus jätetty Porin poliisille 8.9. 2005 , kirjattu puutteellisesti virkarikosten osalta ja jätetty käsittelemättä … samat asiat myös Porin käräjäoikeudessa )

 4. Enää ei riitä että opposition terävin kärki halutaan hiljaseksi vaan se halutaan nyt myös hiljentää ja varsinkin pois päiväjärjestyksestä. Lokka on piikki oulalaisessa jopa sadistista lastenraiskausta edistävässä kuntakorruptiossa ja se halutaan sieltä nyt ulos.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*