Marco de Wit 11 huhtikuun, 2021

 

Koronarealistit.com -sivusto on kuukausien ajan tarjonnut vaihtoehtoisen näkökulman väitettyyn koronapandemiaan.

 

No, sehän ei käy!

 

Koko sivusto on nyt laittomasti sensuroitu palveluntarjoajan toimesta.

 

Tosin on kyllä ihan turha tehdä rikosilmoitusta sopimusrikkomuksesta. Poliisi ja syyttäjä varmasti vain taputtavat rikolliselle nettifirmalle Bluehostille.

 

 

Ossi Tiihonen kertoo asiasta lisää.

 

Tosin varmaan hänet kohta poistetaan Twitteristäkin.

 

 

Tietysti oli sattumaa, että sivusto sensuroitiin juuri silloin, kun alkoi mielenosoitus koronahysteriaa vastaan.

 

Koronahysterian vastainen suurkulkue

 

2 thoughts on “Koronarealistit.com-sivusto sensuroitu

  1. Ossi ja muut. Ymmärtäkää nyt että sivustoa ei välttämättä tarvitse sulkea. Riittää että sen IP-numeroon estetään reititys. Se on kahden minuutin juttu sillä routterilla jonka takana se on. On siis turha uhriutua että ”taas kävi näin”.

    Internetisssä ei liiku yksikään paketti ellei palveluntarjoaja tai aliverkottaja ole hyväksynyt tiettyjä ehtoja. Ja niihin kuuluu tällaisiin tekoihin alistuminen.

    Euroopassa on jo 17 vuotta rakennettu omaa verkkoa internetin rinnalle, jossa viranomaisilla ei ole määräysvaltaa. Se pitää sisällään www-serverit, e-mail serverit, gsm-puhelinyhteydet, IP-puhelinyhteydet, levypinnat pilvessä jne jne jne…

    Se verkko alkaa Espanjasta, kattaa koko euroopan Tanskaan ja Puolaan asti. Siinä on monia alueellisia verkkoja jotka ovat kaikki kytketty yhteen. Verkkoja ovat FreiFunk, GuifiNet, I2P jne.

    On siis aika lopettaa kitina ja kiukuttelu ja ottaa oma kohtalo käsiinsä rakentamalla oma verkko. ”Mutta kun se maksaa….”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*