Marco de Wit 11 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Sadat ihmiset marssivat tänään koronahysteriaa vastaan.

 

Koronahysterian vastainen suurkulkue

 

Sosiaalinen media on tehnyt parhaansa sensuroidakseen videoita.

 

Tässä vielä muutama video ennen kuin nekin katoavat.

 

 

 

Kultaisella leijonalla on useita videoita vielä näkyvillä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Päivän videot: Suomen poliisivaltio

  1. Poliisi on Suomen valkoisen kansan vihollinen ja kansanmurhaaja. Moni rikollinen poliisi tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti kansanmurhasta, korruptiota, maanpetturuudesta, pedofiliasta, ihmiskaupasta, huumekaupasta, asekaupasta jne. Poliisi tietää menneensä erittäin syvälle mätään suohon ja nyt yrittääkin tuhota Suomen kansan pelastajat. Älä koskaan luota poliisiin! Poliisi on vihollisesi!

  2. Heti kun suomalaiset heräävät siihen ettei rikollisilla poliiseilla ole toimivaltaa, Suomi alkaa pelastua. He ovat laittoman miehittäjän kätyreitä ja kansamme vihollisia. He ovat kansanmurhaajia ja maanpettureita.

  3. Tästäkin voitte jälleen kerran huomata kuinka ulkoisesti kauniit ja komeat, geneettisesti terveet ihmiset ajattelevat terveellisesti, järkevästi ja tasapainoisesti. Heti kun ihmiset näyttävät ulkoisesti oudoilta ja epänormaaleilta, he toimivat vahingollisesti, epätasapainoisesti, he ovat vähä-älyisiä, epärehellisiä ja epäluotettavia henkilöitä. Solmikaa voimakkaita sosiaalisia suhteita hyvien, geneettisesti terveen näköisten ja terveellisesti ajattelevien aitokansallismielisten ja aitokristittyjen ihmisten kanssa.

  4. Poliisi on kansamme vihollinen ja miehittäjämme sionistien rikollinen kätyri. Lopulta selviää minkälaista huume, ase ja lapsikauppaa viranomaiset ja poliitikot ovat pyörittäneet, sillä on hyvin mahdollista, että viranomaiset ovat myyneet jopa lapsia ja naisia huumeiden ja aseiden lisäksi. Näin ihmiset saadaan samalla pysymään uskollisena muille rikollisille, kun omat kädet ovat likaantuneet. Teidät rikolliset poliittiset poliisit tullaan vielä kaikki tutkimaan erittäin tarkkaan ja koko Poliisi tullaan hajottamaan atomeiksi.

  5. Jos tuntuu siltä että on pakko tehdä videoita niin ei ikinä näitä ”palkkivideoita”. Ja jos niitä on pakko tehdä niin ostakaa sitten kunnon kamera jossa on kuvanvakain. Ja koittakaa rauhoittaa sitä pyörimistä ja sen kameran tärisyttämistä ja sitä zoomailua. Näistä videoista ei saa mitään selvää kun pyöritään ympyrää ja tärisytetään palkkikameraa.

    Ne oikeat videokamerat mekaaanisella kuvanvakaimella maksavat vähemmän kuin ne hedelmäpelit.

  6. Historia toistaa itseään. Vihamielinen etninen eliitti saa lopulta lähdön euroopasta ja moni kansanmurhaaja joutuu erittäin ankarille tuomioille, sekä heidät kyllä muistetaan tästä lähtien. Lapsillemme tullaan opettamaan oikeaa historiaa, eikä voittajien ja vihollistemme valeita.

  7. Lapseni ei tule kunnioittamaan rikollisia poliiseja. Se on tasan varma. He kyllä tietävät minkälaisia rikollisia ja mielisairasta, rikollista roskaväkeä poliisit ovat. He ovat kansanmurhaajia ja maanpettureita.

  8. Ano on täysin oikeassa siinä, että mutanttinoidat leikkivät yhteiskuntarauhalla. Suomalaisilla on oikeus puolustautua aseellisesti rikollista kansanmurhaa ja rikollista, erittäin vaarallista ihmiskoetta vastaan. Suomi tullaan vielä pelastamaan ja kansanmurhaa ajavat tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti ja kansanmurhaajat tietävät kyllä, että tuomiot odottavat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*