Marco de Wit 11 huhtikuun, 2021

 

Lukija inspiroitui Laittoman Lehden Brasilian malli-jutusta.

 

Onko Brasilia tulevaisuutemme?

 

Lukija kirjoittaa:

 

Laittoman Lehden mukaan Brasilian malli odottaa valkoisia. Toinen hyvä esimerkki on Etelä-Afrikka, jossa 8 prosentin valkoista väestöä tapetaan, ryöstetään ja raiskataan äärimmäisen brutaalisti.

 

Etelä-Afrikassa suosittu laulu: Tapa valkoinen mies

 

Etelä-Afrikassa julkiset työpaikat annetaan kiintiöillä mustille, eikä valkoisille. Valkoisia jopa potkitaan pois työpaikoista, jotta voidaan palkata enemmän mustia. Etelä-Afrikassa onkin valtavasti työttömiä valkoisia, koska heille ei anneta työpaikkoja.

 

Lisäksi etelä-afrikkalaisille ei anneta turvapaikkoja, jos heidän ihonvärinsä on valkoinen. Koko niin sanottu turvapaikkajärjestelmä onkin pelkkää teatteria ja pelleilyä missä ei ole mitään järkeä ja se pitääkin lopettaa.

 

Suomen pitääkin välittömästi erota mm. YK:sta, WHO:sta, EU:sta, eurosta, Nato-liittoumasta ja yhteistyöstä, sekä monista niin sanotuista kansainvälisistä sopimuksista. Tämä onkin helppoa, koska kyseessä on vain ilmoitusluontoinen asia.

 

Valkoisten naisten ja tyttöjen pitää tietää, että Etelä-Afrikan ja Isiksen malli on tulossa. Naiset ja tytöt tullaan lopulta raiskaamaan ja heistä tullaan tekemään kehitysmaalaisten seksiorjia.

 

Sekään ei kuitenkaan riitä, vaan myös vauvasi tullaan raiskaamaan.

 

Yle ennen: Raiskaus normaalia Etelä-Afrikassa

 

Sohvaperuna-suomalaisten miesten kannattaa vastaavasti tiedostaa, että heitä ei tulla raiskaamaan, vaan miehet tullaan Isis-malliin lopulta teurastamaan, nylkemään ja ripustamaan lihakoukkuihin.

 

Kannattaa sohvaperuna-miehet oikeasti herätä tähän päivään. Teitä ollaan tietoisesti kansanmurhaamassa ja te ette tee asialle yhtään mitään.

 

Jos eivät suomalaiset miehet välitä edes omista valkoisista naisistaan ja tytöistään, niin ehkä miesten nylkeminen elävältä, lihakoukuissa riippuminen ja polttomurhat ”rengastamalla” motivoi sohvaperunoita.

 

 

En kuitenkaan usko, että Suomen sohvaperuna-miehet heräävät tähänkään. Tarvitaan valtava talousromahdus, joka herättää laiskemmatkin suomalaiset, sillä on tulossa nälkä ja kylmä.

 

Onneksi tällainen valtava talousromahdus on tulossa muutamassa vuodessa pelastamaan raukkamaiset suomalaiset.

 

 

Lammasmaiset ja auktoriteettisokeat suomalaiset ovat itse aiheuttaneet maansa umpimädän tilan, orjuuden ja tulevan talousromahduksen, joka onneksi herättää jopa pelkurit ja laiskat suomalaiset miehet liikkeelle.

 

Valkoinen idiotismi romahduttamassa Etelä-Afrikan

4 thoughts on “Suomalaiset sohvaperunat lihakoukkuihin?

  1. Tämä on täysin totta. Vaikka valkoiset naiset ja tytöt tullaan kaikki lopulta raiskaamaan, erittäin raa’asti, valkoisilta miehiltä leikataan ensin kivekset irti ja miehet kidutetaan hitaasti hengiltä. Mielummin taistelen loppuun asti kun alistun maanpetturien tukemalle kansanmurhalle. Ainakaan en jää kitumaan ja yritin tehdä jotain asioille, toisin kuin te pelkurit suomalaiset sohvaperuna-miehet.

    Poliisi on vihollisemme! Älä koskaan luota poliisiin.

  2. Ennen kuin minut ripustetaan lihakoukkuihin, lähtee muutama eliitti-kansanmurhaaja siinä samalla. Moni suomalainen veltto mies jää sohvan pohjalle juomaan kaljaa ja viinaa. Suomesta ei montaa oikeaa ja rohkeaa suomalaista miestä löydy, mutta näiden harvojen pakkorokottaminen voi olla terveydelle vaarallista.

  3. Toi eroaminen noista shitti järjestöistä on muuten todellakin noin helppoa. Riittää kun ilmoittaa eroavansa ja sanoo, että kyseiset mädätyssäännöt eivät enää koske meitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*