Marco de Wit 12 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Vuorinen:

Sanna Marinin johtamistapaa on kuvattu erittäin kontrolloivaksi ja sen vuoksi osa käyttää hänestä nimiystä ”diktaattori Marin”. Julkisuudessa hän on asiallinen ja hillitty. Videolla selviää, mitä kulissien takana tapahtuu. Videolla tuon ilmi myös Marinin kyseenalaiset hallitsemistavat, jotka on hyvä tuoda päivänvaloon!

 

 

Lukija:
Myös ekonomisti Tuomas Malinen kertoi Twitterissä kuulleensa kulissien takaa ja sisäpiireistä väitteitä joiden mukaan Sanna Marin olisi kulissien takana todellisuudessa häijy ja pikkumainen narttu:

 

Tohtori Edward Dutton on myös analysoinut lesboperheestä tulevaa Sanna Marinia tieteen näkökulmasta ja on arvioinut tämän olevan nopean elämänhistorian narsistinen ihminen. Dutton arvioikin, että Marin nopean elämänhistorian strategistina markkinoi nopeasti seksuaalista laatuaan käyttäen tähän saamaansa pääministerin asemaa:

 

 

 

Sanna Marin vaikuttaa olevan ihmisenä täysi nolla, joka sattuman kaupalla ja sukupuolensa avulla pääsi Suomen pääministeriksi 34-vuotiaana kiintiönaisena.

Suuri osa muistakin ministereistä ja poliitikoista on elämässään täysiä nollia Marinin tavoin. Sanna Marin vaikuttaa olevan mahdollisesti mutanttigeeniensä ja rikkinäisen lesboperhetaustansa takia todellisuudessa itsestään hyvin epävarma. Hän yrittää jatkuvasti vakuuttaa muut siitä kuinka upea, mahtava, osaava ja kaunis nainen hän on ja kuinka kaikkien pitäisi katsoa vain häntä.

Sanna kuitenkin murtuu ja hajoaa hyvin herkästi jonkun kyseenalaistaessa häntä ja hänen asemaansa, sillä Sanna Marin on elämänsä huipulla ja kukaan ei tule kaatamaan hänen asemaansa ja elämäänsä.

Sannan ollessa ihmisenä täysi nolla, hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa ja mahdollisuutta elämässään kuin saada pitää asemansa tai hän tuhoutuu.

Lapsuudessaan Marin menestyi huonosti koulussa, mutta nyt hän on Suomen pääministeri ja kukaan ei tule häntä syrjäyttämään. Vihdoinkin kaikki katsovat Sanna Marinia ja hän on kaikkien huomion keskipiste.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Sanna Marin. Suomen narttumainen diktaattori

 1. Hmm… Kaunis ei ole ensimmäinen sana joka tulee mieleen kun katsoo kasvokuvaa Sannasta. Ei poskipäitä, ei korvannipukoita, korkea hiusraja, korkea nenänvarsi ja leveät leukaperät. Muutenkin tulee mieleen rotuviittauksen kasarien rodusta kuin suomalaisesta rodusta.

  Mitä tulee tuohon kuvituskuvaan, niin siinä pitäisi olla kunon levkkeet jotta se vastaisi totuutta.

 2. https://www.hs.fi/nyt/art-2000006338649.html
  🛍️
  10.12.2019 ”Sanna Marin (sd) työskenteli parikymppisenä ”kaupan kassalla” tamperelaisessa tavaratalossa.”
  🛍️
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/44371aa9-ee10-472d-a6db-e992cfb2c793
  🛍️
  ”eurobondit nousivat esille”
  🛍️
  https://sdfpmm6cmrcck7rxg43g4h4mn4-ac4c6men2g7xr2a-justrichest-com.translate.goog/wp-content/uploads/1547841539-3647-bond-girl-gemma-arterton-1.jpg
  🛍️
  Gemma Christina Arterton
  🛍️
  https://www.youtube.com/watch?v=n6qyJmz494Q
  🛍️
  Mar 20, 2012 ”Niko Kivelä – Kaupan kassa”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*