Marco de Wit 12 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomessa poliisi hyökkäsi äärimmäisen raasti vapausmarssin osallistujien kimppuun. Tässä esimerkki siitä miten useampi poliisi hyökkäsi Suomen lippua heiluttaneen miehen kimppuun.

 

 

Tanskassakin järjestettiin marssi, mutta siellä poliisi ei hyökännyt kimppuun.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän video: Vapausmarssi

 1. Rikolliset poliittiset poliisit tullaan lopulta tuomitsemaan erittäin ankarasti ja kaikki heidän rikoksensa tullaan kaivamaan esiin. Vielä vähän aikaa poliittisia poliiseja naurattaa, koska heillä on ollut rajaton valta ilman vastuuta. Hymy kuitenkin hyytyy ankarien tuomioiden koittaessa rikollisille poliiseille, tuomareille, syyttäjille ja sossumafialle.

  Älä koskaan luota poliisiin! Poliisi on vihollisesi joka vainoaa ja murhaa suomalaisia.

 2. Mielenosottajia ei ollu tällä kertaa tarpeeksi toisin kun kansalaistorilla viimeksi ja polpo vei voiton. Saatto olla myös että saivat viime kerrasta runtua ja nyt halusivat näyttää kuka määrää.

 3. Yrittäkää idiootit ymmärtää, että nyt kannattaisi hoitaa tämä COVID19 muunnoksineen pois ja sen jälkeen elää normaalisti, tästäkin selvitään.
  Odotan ensimmäisen vähä-älyisen apukoululaisen vastausta tähänkin.

  1. Et taida ymmärtää että influenssat jotka Suomessakin vuosittain kiertävät (influenssa A ja -B) ovat suvultaan kaikki covid-pohjaisia. Nyt on vain otettu influenssan nimeksi pääsarja, jolloin se poikkeaa muista. Eikä ole sen kummallisempi kuin kevät- kesä- tai syysflunssa.

   Minä olen koko ajan elänyt normaalia elämää. Ei tarvitse odottaa jotain, kun mitään muutosta ei ole tapahtunut aiemminkaan. Karhubaarissa saa istua ja kaupat sekä ravintolat on meidänkylällä auki normaalisti. Tämä öllötys on vain isojen kaupunkien etuoikeus.

   Nyt tulee muuten hyvin kalaa.

 4. Yrittäkää idiootit ymmärtää, että nyt kannattaisi hoitaa tämä COVID19 muunnoksineen pois ja sen jälkeen elää normaalisti, tästäkin selvitään.
  Odotan ensimmäisen vähä-älyisen apukoululaisen vastausta tähänkin. vammaiset luuserit.

 5. Psykopaattinen ihminen pitää olla kun hyökkää noi raa-asti ja pelkurimaisesti ihmisten kimppuun.
  Ja niitä kyllä valitettavasti riittää poliiseissa.

 6. Kylä se korona näihinkin höyrypäihin tarttuu jos on tarttuessaan🤣 kysytään uudestaan sitten miten asia oli?

 7. kyllä ihmisten mielipide täälläkin muttuu kun virus tarttuu johonkin näistä idiooteista. kysyään sitten miten asia on

 8. Anteeksi, toimitus, painovirhe: artikkelissa pitäisi tietenkin lukea: vapausfarssi. Myös älyvapausmarssi on mahdollinen; entäpä vapausfärssi? Pyöristyttävää virkavallattomuutta. Apua poliisi ja oikeuslaitos – poliisi ja oikeuslaitos vainoavat minuva poloista!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*