Marco de Wit 14 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

Suuri osa suomalaisista miehistä on nykyisin pelkkiä raukkamaisia nynnyjä joista ei ole mihinkään.

 

Ano Turtiainen ja Ossi Tiihonen ovat kuitenkin toistaiseksi osoittaneet olevansa oikeita oman valkoisen kansansa puolella olevia miehiä, jotka eivät todellakaan pelkää.

 

Tällä kertaa Ano on herättänyt jälleen kohua puhumalla suoraan totuuksia. Hän kertoo ettei luota enää Suomen Poliisiin ja poliittiseen poliisiin pitää suhtautua kuten sodassa pahimpaan viholliseen!

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

Ano kertoi myös aivan oikein erittäin raa’an sisällissodan eli pyhän sodan lähestyvän. Rohkeiden suomalaisten miesten pitääkin olla valmiita sen tuloon. Sisällissodassa ei ole tyypillisesti selviä osapuolia, eikä sääntöjä, kuten ei nykyisin muutenkaan sodissa.

 

Todellisuudessa nykyisissä sodissa valtiot eivät noudata mitään sääntöjä, lakeja ja sopimuksia, ellei niiden ole pakko. Hirmuvaltaa vastustavien kansalaisten pitääkin tehdä kaikkensa voittakseen ja selvitäkseen hengissä. Aivan kaikki mahdollinen.

 

Sisällissodasta onkin tulossa erityisen raaka, sillä aitokansallismieliset ja aidot vanhoilliskristityt ovat alivoimassa mielisairaita satanisteja ja matuja vastaan. Nämä tulevat käyttämään kaikkea poliisivaltioteknologiaa ja lakeja kansaansa pelastavia vastaan, josta oikeat konservatiivit ja kansallismieliset ovat varoittaneet kymmeniä vuosia.

 

Tuleva pyhä sota tuleekin olemaan niin raaka, että velttoudestaan tunnetut raukkamaiset sohvaperunat jäävät koteihin sohvan pohjalle ja alistuvat vahvalle valtiolle ja EU:lle. Ennen pitkää Isis- ja muut matut kuitenkin teurastavat sohvaperunamiehet, jos aitokansallismieliset ja aidot vanhoilliskristityt häviävät pyhän sodan. Silloin myös kaikki suomalaiset naiset ja tytöt tullaan lopulta raiskaamaan matujen toimesta. Ainoastaan oikeat rohkeat ja selkärankaiset suomalaiset miehet voivat pelastaa heidät raiskatuksi tulemiselta. Toivottavasti Turtiaisen esimerkki tulee herättämään suomalaiset miehet.

 

 

Kuvassa linkki Facebookkiin

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Ano Turtiainen: Polpo on pahin vihollinen!

  1. On vain ajan kysymys kun Polpo aloittaa ulisemisen siitä kuinka Turtiainen ”maalittaa” heitä ja tämän lisäksi vielä ”loukkaa” törkeällä tavallla näitä erityisherkkiä intersektionaalisia feministipoliiseja!

  2. Muuttaisin vähän kirjoittajan alktekstiä:”Suuri osa suomalaisista politikoista on nykyisin pelkkiä raukkamaisia nynnyjä joista ei ole mihinkään”. Mihistä sen verran että tietysti heissäkin on niitä nynnyjä ja sitten on niitä feministie/lesbojen/vihreiden/vasureiden/anarkistie/RKP:läisten/…jotka nuoleskelee niitä pimperon saannin toivossa, mutta jäävät vain nuoleskelijoiden tasolle. Mutta on vielä niitä suoraselkäisiäkin miehiä ja sitten on niitä koti-miehiä jotka perustaa perheen ollen uskollisia kasvattajia lapsilleen ja kumppaneita lapsilleen.

    Tuo alkukuvaus osuu paremmin politikkoihin kuten halla-aho ja orpo ja sipilä tai marin. Lista olisi pitkä joten kukin valitkon oman kataisensa tai stupidonsa.

  3. Päivän naurut, en tiedä miten eksyin tänne sivustolle mutta takaisin tulen kun tarvitsen kunnon huutonaurut. Mikään ei voita aavistuksen skitsofreenisen himokristityn sekavia jorinoita ”pyhästä sodasta”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*