Marco de Wit 14 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Hyviä uutisia. Valtamedian syöksykierre jatkuu.

 

Tosin tämä oli ennustettavissa, koska äärifeministien ja suvakkien johtama valtamedia on jo pitkään sylkenyt tavallisen kansalaisen silmille.

 

Ei Suomessa sentään niin paljon äärifeministejä ja muita satanistisia maanpettureita ole, että niiden varaan kannattaisi rakentaa liiketoimintaa.

 

Alla olevasta kuvasta näkyy myös se mielenkiintoinen asia, että Helsingin Sanomat ei enää kehtaa kertoa todellisia tilaajamääriään.

 

Muut lehdet tekevät kohta saman varsinkin, kun niiden tilaajamäärät ovat muutenkin todella alhaisia.

 

 

 

 

Lähde:

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Valtamedia syöksykierteessä

  1. Ja Aatos Erkkokin sylki suoraan suomalaisten silmille ja kusi päälle. Sen sijaan että se olisi perinnostää antanut pienen siivun sen kansan hyväksi jolta oli varallisuutensa saanut, se teki omaisuudestaan säätiön ja jätti verottajan vaille pennin jeniä. Suomen valtio ei saanut euroakaan. Minkä se olisi tarvinnut jotta olisi voinut nousta jaloilleen.

    Poikkeusketta kaikki suuret nimet ovat antaneet voitoistaan osan kansalle takaisin. Mutta tämä leikkokikkeli ei antut mitään. Ahneena ja katkerana kosti vielä kuoltuankin.

    Siksi en voi ymmärtää miksi ihmiset yhä edelleen tilaavat tämän säätion tuotteia. Kuolkoot kokonaan markkinoita pois jos tarkoitun on vain ahneuden kasvattaminen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*