Marco de Wit 15 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään yrittänyt opettaa pedonatottajille ja muille femakkomaisille kansallismielisille, etteivät naiset kuulu taistelujoukkoihin.

 

Miksikö?

 

Monestakin syytä. He ovat esimerkiksi niin heikkoja, etteivät jaksa evakuoida haavoittunutta kaveriaan pois tulialueelta.

 

Lukija: Vakuuttavat naissotilaat

 

Nyt jopa femakkomaiset Suomen puolustusvoimat ovat myöntäneet tosiasiat: Naiset ovat liian heikkoja.

 

Mutta tästä ei kuitenkaan seuraa, että naiset pitäisi pitää poissa taistelujoukoista. Päinvastoin!

 

Miksikö? No tasa-arvon takia tarvitaan kiintiösotilaita. Lisäksi naiset voivat tallustella sotilasmannekiineina, jotta muslimit ja kongolaiset tulisivat tasa-arvoisemmiksi!

 

Tarvitaan tasa-arvomannekiineja. Kyllä. Lue itse, jos et usko!

 

 

Yle kirjoittaa:

Ruohonjuuritason tehtävillä tarkoitetaan esimerkiksi seuraavia:

Naissotilaat voivat työskennellä kiertävissä partioissa, jolloin he samalla näyttävät paikallisväestölle esimerkkiä siitä, että myös naiset voivat toimia perinteisissä miesten tehtävissä.

 

 

Raivostunut LL lukija kirjoittaa:

Suomessa vihdoin myönnetään naisten olevan liian heikkoja sotimaan sotajoukkoihin ja erikoisjoukkoihin.
Mutta ei hätää! Nyt on keksitty, että naisilla on miehiä paremmat ”vuorovaikutustaidot” ja eri kulttuurien keskuudessa naisilla on omia erikoiskykyjä!
Suomi siis seuraa nyt muiden maiden mädätystä ja koska naiset ovat liian heikkoja ja sopimattomia sotimaan sotajoukkoihin, heille kehitetään omat erikoisjoukot!
Naisten erikoisjoukkoja on tarkoitus liittää miesten erikoisjoukkoihin ja sotajoukkoihin, vaikka naisilla ei ole edes riittävästi lihasvoimaa evakuoida miehiä pois ajoneuvoista ja taistelukentältä! Kaiken kukkuraksi naiset loukkaantuvat moninkertaisesti miehiä enemmän taakan alla.
Suomen pitää välittömästi irtautua kansainvälisistä sopimuksista, Naton liittoumasta ja Nato-yhteistyöstä, lopettaa Naton rikolliset informaatiosota ja vakoilukeskukset, sekä vetää välittömästi joukot pois ulkomailta.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Armeija: Naiset liian heikkoja, mutta sopivat kiintiösotilaiksi mannekiinijoukkoihin!

  1. Eikös niillä ole suurempi rasvakertymä ja virtsarakko kuin miehillä? Silloin ne sopivat tulenjohtajiksi ja tarkka-ampujiksi koska päivien mittainen hiiviskely ja paikallaan olo vaatii tiettyjä ominaisuuksia. Tulenjohtajia ei kerätä pois rintamalta kuten ei tarkka-ampujiakaan. Joten, sinäkin mielessä optimaalinen setti.

    Eikä voi posisulkea sairaanhoitoakaan. Perustetaan uudestaa Lotta-porukka. Siihen on aina tervetullut. Kuten lentovalvontaankin.

    1. Hyviä pointteja. Venäläiset käyttivät naisia tarkka-ampujina. Tosin harva nainen kestää raakaa väkivaltaa yhä uudelleen ja uudelleen eikä halua ammuskella toisia esim. päähän.

  2. Inttiin mennessäni olin heikko 70-kiloinen pojankloppi, joka oli lukioaikana aina koululiikunnan huonoin suoriutuja. Silti armeijassa tein kaiken mitä piti, silkalla sisulla, vitutuksella ja raivolla. Tuli suoritettua 20 kilometrin täyspakkausmarssit ja fillarimarssit ja harjoituksissa kannettua miestä paareilla, vaikka painoi niin perkeleesti ja kädet meinasivat irrota. Siihen aikaan 80-luvulla ei intissä tyttöjä ollut, ja epäilen, että eivät olisi pärjänneet.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*