Marco de Wit 15 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mikko Kemppe:

🎤Vieraana yleislääkäri Mikael Kivivuori. Mikael on Lääkäri (lääketieteen lisensiaatti, Turun Yliopisto, Lääketieteellinen tiedekunta 2010), työskentelee työterveydessä, erikoistunut kokonaisvaltaiseen hoitoon, henkiseen hyvinvointiin ja elämäntapamuutosten ohjaamiseen.

Hyvinvointivalmentajana hän on käynyt läpi lukuisia koulutuksia mm. Henkinen Valmentaja ®, LCF Life Coach ®, Luontoyhteysohjaaja, NLP Master Practitioner, Kliininen Hypnoterapeutti (lähes valmis).

Nyt tänä vuonna 2021 hän on myös perustanut Moniammatillisen Koronakriisiratkaisu Ryhmän (MKR).

Tässä jaksossa nostamme kissan heti pöydälle ja kysyn millä perustein Mikaelin mielestä Terveystalo antoi hänelle juuri potkut?

Tämän jälkeen kävimme läpi sitä minkätakia Mikael kokee erittäin tärkeäksi puhua tästä nykyisestä maailmantilanteesta ja minkätakia hän on perustanut Moniammattillisen Koronakriisiratkaisu Ryhmän?

Tämän jälkeen käymme läpi näkeekö hän vaaroja uusissa rokotteissa, onko mahdollista, että nykymaailmassa tai Suomessa on korruptiota ja saako näistä aiheista ylipäänsä vielä keskustella? Lopuksi vielä keskustelemme mitä Mikaelin mielestä meidän tulisi tehdä?

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Potkut Terveystalolta, Korruptio, Koronakatsaus – Mikael Kivivuori

  1. Harvoja selkärankaisia ja rehellisiä lääkäreitä painostetaan erittäin paljon ja urat tuhotaan välittömästi jos menet puhumaan totuuksia tietyistä aiheista. Oman kansan ja sen hyvinvoinnin pitää kuitenkin viimeistään jonkin rajan jälkeen mennä kaiken muun edelle! Et voi myydä omaa kansaasi ja omaa vertasi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*