Marco de Wit 15 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ossi Tiihosen twitter-tilillä näitä kauhujuttuja tulee niin paljon, ettei niitä voi julkaista.

 

Täysin tosia ne kuitenkin ovat.

 

Monet koronauskovaiset lääkärit ovat sadistisia sikoja, jotka haluavat kiusata jopa vastasynnyttäneitä äitejä. Tämäkään lääkäri ei taatusti uskaltaisi omalla nimellään ja naamallaan pakottaa äitiä pitämään maskia.

 

 

 

 

Lähde:

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Synnytyssairaala kieltää äitiä olemasta vauvansa kanssa ilman maskia!

  1. Siis mitä järkeä tässäkin on? Vauva hengittää ja syö äitinsä kautta, sekä perii äidiltään äidin bakteerikannan ja immuniteetin tullessaan maailmaan ja nyt äiti ja vauva ei saakaan olla yhdessä, koska ”korona”? Sadistiset satanistit! Nämä ovat oikeasti pahoja ja kuvottavia ihmisiä! Ihmisistä on oikeasti tullut tyhmiä ja mielisairaita. Lääkäritkin oikeasti esittävät älykkäitä vaikka eivät tiedä mistään mitään.

  2. Tuo lääkäri ei ole vissiin suorittanut opintojaan hyväksytysti läpi. Nimittäin, kaikki jotka ovat edes pikkuisen olleet hereillä joko peruskoulun biologian tunnilla tai varsinkin lääkiksessä, tietävät että vastasyntynyt lapsi on saanut vastustuskyvyn äidiltään. Ja että se kantaa noin 3kk ja vuoden verran jos rintaruokintaa jatketaan sen aikaa.

    Niin että jos molemmilla on samat virukset ja vasta-aineet niin miksi kummankaan/molempien pitäisi käyttää maskia? Kyse on nimeomaan lääkärin mielivallasta jota ohjaa tyhmyys. Omalla kohdallani lääkärit eivät erottaneet uniapneaa ja verenpainetta astmasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*