5 thoughts on “Päivän kuva

 1. Tämä oli todella osuva aihepiiri… Nimittäin oletteko huomanneet että korona on voitettu koko EU-alueella !!!

  Juuri viime viikon lopulla Sanna ja hallituksemme edustajat rupesivat sössöttämään rajoitteiden purkamisesta ja sitä että ensi maanantaina saavat taas ruokalat aueta sekä yleisötapahtumia saa jälleen pitää.

  Ja juuri samaan aikaa ranskan televisiossa ja brittien televisiosssa näytetään tiedonatoja miten nyt purettavat liikkumisrajoitukset ja maskipakot muuttavat elämän uudeksi normaaliksi. Sitä miten ei nyt heti halailtaisi kavereita ja illanistujaisetkin vietettäisiin mieluummin ulkona että pöpöt lentäisivät taivaan tuuliin. Ja että vaikka puistossa nähtäisiin niin istuskeltaisiin parin metrin välein toisistaan. Mutta että eikös ole taas mukavaa kun saa liikkua vapaasti vaikkakin pitää olla varuillaan.

  ME YHDESSÄ VOITIMME KORONAN KOKO EUROOPAN ALUEELLA YHTÄ AIKAA!! HYVÄ ME !!

  Ja kun tätä vertaa tilanteeseen jossa kolme viikkoa sitten koko Suomi oli menossa kiinni ja nyt piti olla 10 000 tartuntaa hiihtolomien ja pääsiäisen jälkeen, niin onhan tämä nyt todella radikaali muutos. Elämä palautuu Suomessakin uuteen normaaliin !! Ja kaikki kiitos varotoimien ja eristäytymisten, ne tappoivat koronan.

  Salaliittoteoreetikko voisi luulla että EU-tasolta on tullut käsky että korona-rajoitukset on purettava jottei tule kansannousua koko eurooppaan. Ja jottei nationalimi pääse valtaan. Saksassa ja Ranskasas ovat ihmiset marssineet kaduilla jopa 15000 päisinä joukkoina osoittaen mieltään tätä mielivaltaista käskytystä vastaan. Poliisi on parhaansa mukaan hajoittanut ja pidättänyt kansalaisia mielenosoituksista, mutta loppujen lopuksi sekin on ollut voimaton. Myös Suomessa.

  Suomen osalta voidaan todeta että viimeviikonlopuinen mielenosoitus oli se joka katkaisi kamelin selän. Koska silloin kun maltilliseksi tunnetussa Suomessa ruvetaan osoittamaan sankoin joukoin mieltä, vallanpitäjät tietävät että seuraavana on vuorossa kansannousu koko euroopan alueella. Suomalaisten pitäisi siis usemmin olla kansalaistottelemattomia sillä siten voidaan vaikuttaa EU:n politiikkaan. Esim. vakausrahaston kaltaisissa tuhero-Tytti jutuissa.

  Onkin nyt mukava katsoa mitä Sanna ja muut sössöttävät siitä miksi juuri nyt voidaan luopua rajoitusksista ja miksi se tehdään koko EU:n alueella yhtäaikaa. Ja kun kaikissa maissa on altistuneita ja tartuntoja saaneita saman verran. Miksi siis purkaa rajoituksia jos mikään ei ole muuttunut ellei kyse ole ollut koko ajan sadistisesta vallankäytön teatterista jota ohjataan politiikan voimin.

  Olkaa jatkossakin kriittisiä sen suhteen mitä valemediamme meille suoltaa.

 2. ”Salaliittoteoreetikko voisi luulla että EU-tasolta on tullut käsky että korona-rajoitukset on purettava jottei tule kansannousua koko eurooppaan.”
  Ja rahavallan on saatava tuottoja kassaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*