Marco de Wit 17 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Oho! Meneepä eduskunnassa peli kovaksi.

 

Kiusaajat eivät nimittäin ole lopettaneet.

 

 

Päinvastoin. Varsinkin persut kiusaavat eduskunnassa Turtiaisen eduskuntaryhmän väkeä kahta kovemmin.

 

 

Se on virhe.

 

Turtiainen ei nimittäin alistu, vaan pistää takaisin.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Ano Turtiainen pistää vastaan eduskunnan kiusaajille

  1. Ano ei todellakaan pelkää, vaan pistää takaisin kuin mies. Varsinkin 2015 alkaen Perussuomalaiset ovat vihdoin paljastaneet olevansa hallittu valeoppositio, joka mädättää ja hyökkää täysillä aitokansallismielisiä vastaan, jotta se voi esittäytyä ainoana vaihtoehtona. Ano Turtiainen ja Ossi Tiihonen ovat harvoja oikeita ja rohkeita suomalaisia miehiä!

  2. Kiusaaminen oikeaa miestä vastaan kostautuu. Kansalaiset alkavat lopulta tukemaan rohkeita, rehellisiä ja selkärankaisia suomalaisia miehiä. Vaikka eivät tukisikaan niin vähät väliä, Ano pistää vaikka yksin takaisin. Persuilta kuvottavaa puukottaa ja sabotoida jatkuvasti aitokansallismielisiä ja aitoja vanhoilliskristittyjä. He ovat näyttäneet monia kertoja karvansa ja myrkylliset mutanttigeeninsä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*