Marco de Wit 17 huhtikuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

Viime aikojen paljastukset viranomaisista osoittavat sitä kuinka Suomen valtio ja kunnat ovat läpeensä hyvin, hyvin mätiä ja korruptoituneita. Tietysti ei ole edes lähdetty tutkimaan ja tonkimaan, vaan nämä ovat vain pintaraapaisu tai pintapölyä.

 

Ilmeisesti jokainen on niin korruptoitunut ja liannut kätensä, että monesti mm. Poliisi ei itsekään lähde tutkimaan mitään, koska se itse on mahdollisesti sekaantunut huumekauppaan, terrorismiin, pedofiliaan ja nais tai lapsi kauppaan, sekä muuhun korruptioon.

 

Kaiken kukkuraksi poliisit ovat poliittisia poliiseja, jotka valitaan tietyn poliittisen suuntauksen mukaan. He itsekin myöntävät avoimesti toimivansa poliittisen agendan mukaan. Poliisikoulun rehtori on jopa avoimesti sanonut valitsevan poliiseja, jotka seuraavat tiettyä poliittista agendaa. Samoin poliittisen Poliisin johto on poliittisesti valittu.

 

Suomen loismainen hallinto on kasvanut ennätyssuureksi ja ennätyslaajalle, jolloin se on ryhtynyt elämään omaa elämäänsä ja ajamaan omia etujaan kansalaisia vastaan. Suomen hallinnosta on tullut loiseläin, joka elää kansalaistensa selkänahasta.

 

Suomessa on nykyisin niin ikään valtava määrä nollaihmisiä, jotka vain loisivat muista. Näitä ovat myös iso osa poliitikoista ja virkamiehistä, joista pitää välittömästi päästä eroon.

 

Ihmiset ihmettelevät miksi Suomessa asiat eivät enää toimi kunnolla. Tähän on muutama iso syy:

 

1) Mielisairaat ovat vallassa:

Teollistumisen jälkeen luonnonvalinnan heikennyttyä ihmisten mutaatiotason lähti nousuun. Ihmisistä on tullut yhä henkisesti ja fyysisesti sairaampia. Nämä mielisairaat ihmiset ovat nousseet myös valtion ja kuntien johtoon ja niiden hierarkioihin.

 

2) Nollaihmiset, kuten Sanna Marin, Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Juha Sipilä, Päivi Nerg ja monet muut ovat nousseet korruption avulla valtaan. Heillä ei ole minkäänlaisia oikeita ja hyödyllisiä kykyjä, mutta he ovat olleet hyvin röyhkeitä maanpettureita, jotka ovat liittoutuneen rahaeliitin kanssa.

Suomessa tehdään valtavasti poliittisia virka yms. nimityksiä ja keksitään palkintoja nollaihmisille. Tällaiset pätemättömät nollaihmiset ovat nyt hyvin usein Suomen hallinnon johdossa.

 

3) Suomalaisten orjageenit:

Suomessa on asiat huonosti ja hallinto on täysin umpimätä, sekä EU, Nato ja rahaeliitti ovat vallanneet Suomen suomalaisten orjageenien takia. Suomalaiset tottelevat sokeasti kaikkia vihollisten pykäliä ja sääntöjä, sekä alistuvat erittäin helposti kaikille auktoriteeteille. Tämä antaa maanpettureille ja satanisteille vapaat kädet tuhota Suomea ja terrorisoida suomalaisia, koska he itse alistuvat välittömästi auktoriteeteille.

 

Lisäys:

Onneksi on kuitenkin vielä Turtiaisen ja Tiihosen kaltaisia ihmisiä. Ehkä he saavat suomalaiset miehet heräämään!

 

 

1 thought on “Mielisairaat ja nollaihmiset hallitsevat Suomea

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*