Marco de Wit 19 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

[Huom! Syyttäjälle tiedoksi, että alla puhutaan yleisellä tasolla solumallista, jota voi käyttää poliisivaltiossa. Eli esim. tilanteessa, jossa maassa on Antifa- ja BLM-terroristeja suosiva hallitus, joka antaa niiden järjestää suuria mielenosoituksia, mutta ei hallitusta vastustavien ryhmien.]

 

Koronahysterian varjolla suomalaisilta on nyt riistetty perustuslaillinen oikeus mielenosoituksiin ja muihin kokouksiin.

 

Poliittinen poliisi törkeästi terrorisoi rehellisiä kansalaisia, jotka haluavat vain rauhanomaisesti kokoontua. Käytännössä poliisi motittaa mielenosoittajat ja sitten pahoinpitelee heidät, kunnes he suostuvat menemään putkaan.

 

Poliisi meni sikamaisuudessaan jopa niin pitkälle, että vei putkaan jopa katukirkon järjestäjät. Siis vaikka nämä jopa noudattivat koronaetäisyyksiä! Myöhemmin onkin käynyt ilmi, että poliisi toimi täysin laittomasti.

 

Koronapoliisi pidätti kaksi pastoria

 

 

Poliisi vain halusi näyttää totaalisen valtansa. Suomesta on tulossa poliisivaltio.

 

Niinpä on entistä tärkeämpää katsoa miten kansalaiset ovat poliisivaltioiden aikana yrittäneet säilyttää mielenosoitusoikeutensa.

 

Ratkaisu on hyvin yksinkertainen: Solut.

 

Miten kansannousu järjestetään? Soluilla!

 

Solumallia käyttävät varsinkin vasemmistolaiset. He eivät edes ilmoita mielenosoituksiaan, vaan järjestävät niitä yllättäen. Poliisi ei voi käytännössä mitään näille mielenosoituksille. Ei vaikka, niissä myös marssitaan keskellä teitä.

 

Välillä vasemmistolaisten mielenosoitukset marssivat jopa Helsingin Mannerheimintiellä keskellä pahinta ruuhka-aikaa. Poliisi ei voi mitään, koska mielenosoituksella ei ole vastuussa olevaa kokoonkutsujaa. Lisäksi mielenosoittajia on usempi sata, joten motittaminenkin on vaikeaa varsinkin, kun mielenosoittajat ovat oppineet välttämään näitä motitusyrityksiä mm. vaihtamalla yllättäen suuntaa tai hajaantumalla ratkaisevalla hetkellä ja kokoontumalla jälleen yhteen parin korttelin päässä.

 

Miksi sitten muut kuin vasemmistolaiset eivät käytä solumallia? Tähän voi olla monia syitä:

 

1. Usko poliisiin

Mielenosoittajat uskovat poliisin olevan ”hyviä” eivätkä usko, että poliisi systemaattisesti yrittäisi rajoittaa heidän perustuslaillisia oikeuksiaan. Niinpä mielenosoitus ilmoitetaan ja vastuuhenkilö tiedetään. Tällöin vastuuhenkilö tietysti yrittää saada kaikki tottelemaan poliisin laittomiakin käskyjä, jotta ei itse joutuisi poliisin hampaisiin.

 

2. Myyrät

Osa mielenosoittajista ja jopa kokoonkutsujista on poliisin myyriä eli yhteistyössä poliisin kanssa. Myyrän ensimmäinen tehtävä on nimenomaan estää tehokkaan solumallin omaksuminen. Näin mielenosoitukset pysyvät poliisin hallinnassa.

Usein myyrät eivät myönnä itselleenkään olevansa myyriä. He saattavat esimerkiksi selittää itselleen, että poliisiyhteistyöllä yrittävät vain estää mielenosoitusten muuttumisen väkivaltaisiksi.

Myyräilystä on valtavasti henkilökohtaista hyötyä.  Monilla on esimerkiksi poliittisia tavoitteita eli haaveilevat pääsevänsä korkeisiin asemiin jossain suurpuolueessa. Tällöin he ovat yhteistyössä poliisin kanssa, jotta omaavat ns. valttikortin puolueen sisäisissä väännöissä. Jos joku yrittää esim. erottaa myyrän puolueesta vetoamalla mielenosoituksen väitettyyn laittomuuteen, niin silloin myyrä voi estää erottamisen ilmoittamalla puolueen johdolle olleensa yhteistyössä poliisin kanssa ”ehkäistääkseen väkivaltaisuuksia”. Suurpuolueen johto ei tietysti voi tehdä tätä myyräilyä/poliisiyhteistyötä julkiseksi.

Näin myyrä voi toisaalta esiintyä aktiivisena ja rohkeana mielenosoittajana ja toisaalta saada immuniteetin sekä puolueessaan että poliisilta. Tämä on yksi syy miksi myyräily on erittäin tehokas tapa edetä politiikassa. Nykyisten suurpuolueiden kuuluisimmista nimistä usempi on hyvin todennäköisesti ollut aktiivisessa poliisiyhteistyössä.

Myyräilystä on myös valtavasti hyötyä sellaisille, joilla on rikostaustaa. Varsinkin alkoholistit ja narkkarit suorastaan kilpailevat päästäkseen myyriksi, jotta saisivat poliisilta immuniteetin pikkurikoksilleen. Erityisesti huumetaustaiset henkilöt ovat lähes järjestään myyriä.

Kaikkien myyrien unelmana on päästä Supon myyräksi. Tämä kuitenkin edellyttää pitkää aktivistitoimintaa, jotta voi vasikoida kaikki ja jopa ohjailla liikkeen suuntaa. Supon myyrällä on suuri immuniteetti ja hän saa myös rahaa monenlaisten fronttien kautta ja usein tietysti bitcoineina. Tietystikään supolta ei saa mitään myyrätodistusta, vaan yhteys hoidetaan välikäsien kautta, niin ettei kukaan koskaan voi todistaa mitään. Parhaiten Supon myyrän tunnistaa siitä, että tämä toisaalta on usein järjestelemässä mielenosoituksia, mutta silti kaikin keinoin vastustaa aidon solumallin luomista.

 

3. Tyhmyys

Osa mielenosoittajista on niin tyhmiä, etteivät ymmärrä solumallin tehokkuutta. He myös kuvittelevat, että solumalli olisi vain anarkistien ja muiden väkivaltaisten terroristijärjestöjen käytössä. Todellisuudessa solumalli on universaali hajautettu ”johtajaton” organisaatiomalli, jota voi käyttää myös kaikenlaisessa organisoidussa rauhanomaisessa toiminnassa.

 

SOLUMALLI YKSINKERTAISTETTUNA

Solumallin tehokkuuden ymmärtää ehkä parhaiten, kun ajattelee sen vaikkapa kaverijoukkosysteeminä.

Ei tarvita mitään muuta kuin esimerkiksi 10 henkilöä, joilla jokaisella on erillinen kaverijoukko eli esim. 5-15 kaveria. Näin saadaan liikkeelle sata hyvin erilaisiin porukkoihin kuuluvaa ihmistä hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Plus sitten vielä tavallinen yleisö. Ideana on siis vain luoda toisilleen vieraista soluista/kaveriporukoista koostuva ydinjoukko, joka houkuttelee paikalle tapahtumiin myös spontaaneja ihmisiä ja lopulta suuria ihmisjoukkoja aina vasemmistosta oikeistoon.

 

Varsinkin viime aikoina perustuslaillisia oikeuksiaan ovat alkaneet vaatimaan hyvin erilaiset ryhmät. Kyse on siitä miten nämä voivat koordinoida keskenään ilman keskushallintoa. Tämä on erityisen tärkeää varsinkin silloin, kun kaveriporukat edustavat koko poliittista kirjoa äärioikeistosta äärivasemmistoon. Normaalisti näin erilaiset ryhmät eivät pysty yhteistyöhön ja siksi heidät on helppo motittaa.

 

Motitus voidaan kuitenkin estää koordinaattoreilla. On kuitenkin tärkeää, etteivät koordinaattorit tee mitään sopimuksia muun kuin oman kaverijoukkonsa kanssa. Jokainen kaverijoukko on nimittäin oma solunsa. Jos yhdessä kaverijoukossa on vasikka, provokaattori tai myyrä, niin hän ei pysty sabotoimaan muita kaverijoukkoja eli soluja.

 

Jos paljon lisää ihmisiä haluaa solusystemiin, niin koordinattorien määrää ei  kannata lisätä. Sen sijaan kannattaa luoda koordinaattoreille alakoordinaattoreita, joilla tarvittaessa voi olla alakoordinaattoreita. Tärkeää on, että jokainen koordinaattori tuntee enintään kaksi koordinaattoria. Jos yksi solu saastuu tai paljastuu, niin se ei pysty paljastamaan muita soluja. Tarvittaessa kaikki kommunikointi voidaan lisäksi jopa salata kryptauksella, yms.

 

Pääkoordinaattorit voivat esim. suunnitella tapahtumia jossain turvallisella somealustalla, mutta vain nimimerkeillä. Tällöin kaikkien pääkoordinaattorien ei edes tarvitse tuntea toisiaan. Jos halutaan toimia vieläkin varmemman päälle, niin ei edes tarvita mitään keskustelualustaa, vaan pääkoordinaattorit voivat muodostavat esim. kolmen pääkoordinaattorin ryhmiä, joista vain yksi on yhteydessä toiseen pääkoordinaattoriryhmään. Tällöin esimerkiksi vain kolme henkeä voi keskenään sopia suuren, mutta hajautetusti organisoidun mielenosoituksen järjestämisestä ja sen strategiasta. Kaiken lisäksi pääkoordinaattorit voivat vaihtua mielenosoituksesta toiseen.

Mahdollisuuksia koordinaatioon on monia niin kauan kuin toimitaan solumenetelmällä. Osa soluista voi esim. sähköpostilla ottaa nimettömänä yhteyttä johonkin koordinaattoriin tai tapahtumasivulle antamalla itse keksimänsä koodin. Osa soluista voi myös toimia ottamatta yhteyttä keneenkään ja vain seurata tapahtumasivun ilmoituksia. Käytäntö sitten näyttää mikä tyyli toimii parhaiten.

 

Varmaa on, että solumalli toimii. Hyvänä esimerkkinä monet Euroopan keltaliivien mielenosoitukset.

 

 

Käytännössä solumalli toimii seuraavasti:

1. Edetään askel askeleelta eli aloitetaan pienestä. Ei heti aloiteta suunnittelemaan suurmielenosoitusta, vaan testataan, että 6-9 mieluummin toisilleen tuntematonta koordinaattoria pystyy koordinoimaan keskenään ja tuomaan paikalle 60-90 henkilöä hajautetulla tyylillä. Tämän jälkeen voi sitten vähitellen suurentaa koordinaattorien ja kaverijoukkojen määrää.

 

2. Pääkoordinaattorit sopivat keskenään strategian eli miten kokoonnutaan ja miten reagoidaan mahdollisiin poliisin laittomiin toimiin. Poliisin tai väkivaltaisten anarkistien lähestyessä hajaannutaan esimerkiksi kolmeen osaan läheisiin kortteleihin, jotta motittaminen ei ole mahdollista. Pääkoordinaattorit sitten kertovat omalle kaverijoukolleen strategiasta ja tarpeen vaatiessa harjoittelevat sitä.

 

3. Mainostetaan tapahtumaa, jolloin sinne tulee myös muita kuin ydinjoukkoon kuuluvia. Tarkkaa tapahtumapaikkaa ei ole edes pakko kertoa, koska kännyjen avulla mielenosoittajat pystyvät viime hetkellä tietämään varsinaisen kokouspaikan. Tällöin poliisin on vaikeampi kehittää motteja. On esimerkiksi mahdollista sopia paikaksi Helsingin keskusta ja vasta viime hetkellä jollain tapahtumasivulla kertoa tarkka paikka. (Luonnollisesti kannattaa olla usempi tapahtumasivu tai useampia vara- tai peilisivuja, jotta teknojättien ja poliisin on vaikeampi vetää niitä alas. Käytännössä myös LL ja MV luultavasti tiedottaisivat kaikista käänteistä, koska poliisi ei saa kumpaakaan alas.)

 

Heti kun poliisi alkaa motittamaan kokoontumispaikkaa, niin väki hajaantuu koordinaattorien johdolla seuraavalle pääkoordinaattorien etukäteen sopimalle kokoontumispaikalle. Uusi paikka ilmoitetaan tapahtumasivulla reaaliaikaisesti, jolloin tavalliset mielenosoittajat ja videoyleisö saavat sieltä koko ajan tietoa. Näin motit on helppo välttää varsinkin, jos pääkoordinaattorit ja heidän kaverijoukkonsa ovat keskenään sopineet mm. tiedustelijoista, yms. tavoista seurata poliisin motitusyrityksiä. (Pääkoordinaattoreilla ja tiedustelijoilla kannattaa luonnolliseti olla etukäteen sovitut prepaid-numerot ja kännyt tai joku luotettava sosiaalisen median alusta.)

 

Jokaisessa tapahtumapaikassa ehtii pitää muutaman puheen esim. megafonilla ja videoida se sekä kortille että suoraan nettiin. (Luonnollisesti useampaan paikkaan, jotta videon alas vetäminen on vaikeampaa.) Näin saadaan videolle todella mielenkiintoinen mielenosoitusohjelma, joka saa yhä enemmän ihmisiä mukaan mielenosoituksiin varsinkin, kun ihmiset tajuavat voivansa välttää motitukset ja pidätykset.

Hyvin tärkeää on myös saada poliisi näyttämään naurettavalta. Poliisi pelkää eniten sitä, että sille nauretaan. Ensinnäkin se käy poliisin luonnolle ja toiseksi se lisäisi eniten yleisöä. Samalla poliisille nauraminen pitää mielenosoitukset rauhanomaisena!

Kannattaa muistaa, että poliisi nimenomaan pyrkii provosoimaan ihmisiä kiukkuun, jotta he voisivat demonisoida ja pahoinpidellä mielenosoittajat. Eniten poliisi pelkää naurunalaiseksi joutumista ja kansan halveksuntaa.

 

Käytännössä tällainen rauhanomainen ”kokoonnu ja hajaannu”-strategia on erittäin tehokas, koska poliisi on aina hidasliikkeinen. Jos kaikesta huolimatta poliisi kuitenkin onnistuu estämään ja motittamaan mielenosoitukset kutsumalla paikalle valtavasti poliiseja, niin silloin voidaan kokoontuminen tehdä poliisille vieläkin vaikeammaksi. Sovitaan esimerkiksi mielenosoitus joka viikonlopulle, mutta jättämällä kertomatta tarkka päivä tai kellonaika. Poliisi ei mitenkään pysty pitämään valtavaa poliisimäärää valmiudessa joka viikonloppu. Ja jos pitää, niin sitten mielenosoituksia voi pitää useamman päivässä. Eli puolet koordinaattoreista järjestää mielenosoituksen päivällä ja puolet illalla. Mahdollisuuksia on loputtomasti, jos vain koordinaattorisysteemi lähee käyntiin. Poliisi ei taatusti pysy perässä.

 

(Tällainen näännytys-strategia kannattaa tietysti suunnitella tarkasti, ettei näännytetä poliisin sijasta mielenosoittajia. Normaalisti mielenosoituksen kannattaa järjestää enintään joka toinen viikko. Jos järjestää useammin, niin silloin kannattaa korostaa, että liikkeellä on pienempi porukka eli osan ydinjoukosta kovimpine kannattajineen. Pienemmät esim. 50-100 hengen mielenosoitukset vievät myös poliisin resursseja lähes yhtä tehokkaasti kuin suuret varsinkin silloin, kun poliisi järjettömästi yrittää estää kaikki mielenosoitukset.)

 

Pääpointtina on nimenomaan se, että solumalli mahdollistaa hajautetun mutta silti tarkkojen ja ovelien suunnitelmien luomisen. Poliisi ei pysty soluttamaan ryhmää eivätkä erilliset kaverijoukot pysty tahallaan tai vahingossa sabotoimaan toisiaan. Myyrät, vasikat ja provokaattorit neutralisoidaan. Poliisivaltio kastroidaan samalla, kun poliittisesti hyvinkin erilaiset ryhmät vasemmistosta oikeistoon voivat puolustaa kansalaisvapauksiaan.

 

Mielenosoituksista tulee ikäänkuin spontaani luonnonvoima.

 

Solu on poliisivaltion myrkky ja avain vapauteen.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Miten estää poliisien motti? Soluilla!

 1. Yksi iso syy miksi suvakeilla on vapaat kädet on, että hyvin usein he ovat rahaeliitin rahoittama katuvoima ja hallittu oppositio. Suvakkien eliittiin kuuluu pankkiirien poikia, pankkiirien puolisoita, sekä Sauli Niinistön mafian veljenpoika. Jos sinäkin olisit rahaeliitin rahoittama katunyrkki, niin eivät poliisit sinuun koskisi. Nykyisin poliisit ovat jopa itse äärisuvakkeja. Samoin matut ovat usein Naton ja rahaeliitin rahoittamia ja kouluttamia terroristeja, jotka ovat rahaeliitin suojeluksessa.

  Ei ole mitään kummempia salaisuuksia miksi suvakeille annetaan vapaat kädet. Varsinkin kun he terrorisoivat usein aitokansallismielisiä.

  1. https://www.kehitysvammaliitto.fi/kehitysvammaisuus/
   🩸
   https://areena.yle.fi/1-2301555
   🩸
   ma 4.8.2014 ”Ihmiset lääketeollisuuden koe-eläiminä ”
   🩸
   http://www.finnanest.fi/files/merikallio_laaketeollisuus_koulutuksen_jarjestajana.pdf
   🩸
   1 of 5 ”Lääketeollisuus on kautta aikojen järjestänyt koulutusta terveydenhuollon ammattilaisil-le, lähinnä lääkäreille. Koulutuksen järjestäminen tarkoittaa käytännössä lääkäreiden kongressimatkojen rahoittamista”
   🩸
   3 if 5 ”Lääkelaki määrää – tosin varsin väljästi – että myynninedistämistoimien tulee olla taloudellisesti vähämerkityksellisiä ja liittyä lääkärin ammatilliseen toimintaan, eikä myynnin edistämistilaisuuksissa järjestettävä vie-raanvaraisuus saa vaarantaa väestön luottamusta lääkärin riippumattomuuteen.”
   🩸
   ”Huomattavan hyvä ruoka tai juoma katsotaan ohjeiden vastaiseksi kestitsemiseksi.Kansallinen lainsäädäntö ja lääketeollisuuden eettiset ohjeet antavat hyvän selkänojan sille, että Suomessa tapahtuva lääkemarkkinointi on asianmukaista eikä salli arveluttavaa piilomark-kinointia tai tilanteita, joissa lääkäreiden riippumattomuus kyseenalaistuu.”
   🩸
   https://en.wikipedia.org/wiki/European_Federation_of_Pharmaceutical_Industries_and_Associations
   🩸
   ”The European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) is a Brussels-based trade association and lobbying organisation, founded in 1978 and representing the research-based pharmaceutical industry operating in Europe.”
   🩸
   ”EFPIA also includes two specialised groups focusing on vaccines and biotechnology respectively:”
   🩸
   https://www.efpia.eu/covid-19/
   🩸
   #WeWontRest ”We’re working with the R&D community, health authorities, regulatory agencies and funding bodies to accelerate efforts”
   🩸
   https://www.imi.europa.eu/
   🩸
   ”We are an EU public-private partnership funding health research and innovation”
   🩸
   https://www.vaccineseurope.eu/news/articles/one-pandemic-two-lenses-why-i-am-part-of-teamvaccines
   🩸
   ”the science behind vaccination”
   🩸
   https://www.ebe-biopharma.eu/mediaroom/what-pricing-and-reimbursement-policies-to-use-for-off-patent-biologicals-results-from-the-second-ebe-biological-medicines-policy-survey/
   🩸
   ”policies to use for off-patent biologicals”
   🩸
   https://twitter.com/EFPIA/status/1384059205603131400
   🩸
   Apr 19, 2021 ”mRNA technology gave us the first COVID-19 vaccine and it could be used in the future to fight cancer”
   🩸
   https://www.epressi.com/tiedotteet/talous/laaketeollisuuden-yhteistyo-terveydenhuollon-ammattilaisten-kanssa-kasvoi-vuonna-2016.html
   🩸
   31.5.2017 ”Lääketeollisuus ry:n jäsenyritykset käyttivät yhteistyöhön 32,5 miljoonaa euroa, mikä on 16 % enemmän kuin edellisenä vuonna.” ”yhä useampi lääkäri on antanut luvan tietojensa julkistukseen kuten Lääkäriliitto on suositellut”
   🩸
   https://www.laaketeollisuus.fi/uutishuone/tilastot.html
   🩸
   https://www.laakariliitto.fi/
   🩸
   https://www.laakarilehti.fi/tieteessa/uutiset/kehitysvammaisuus-on-harvoin-perinnollista/
   🩸
   https://www.laakariliitto.fi/uutiset/ajankohtaista/terveydenhuollon-henkiloston-koronarokotuksia-tulee-jatkaa/
   🩸
   https://yle.fi/aihe/artikkeli/1998/09/14/laaketieteen-musta-historia-osa-ii-kasikirjoitukset
   🩸
   ”(Vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta pyrkiväni lääkärintoimessani palvemaan lähimmäisiäni ihmisyyttä kunnioittan —- Työssäni noudatan lääkärin etiikkaa ja käytän vain lääketieteellisen tutkimustiedon tai kokemuksen hyödykseni — enkä uhkauksestakaan käytä lääkärintaitoani ammattietiikkaani vastaisesti.)”
   🩸
   ”1947 Nürnbergissä pidettiin oikeudenkäynti, jossa vastaajina oli joukko korkeita saksalaisia lääkintäviranomaisia ja keskitysleirilääkäreitä”
   🩸
   ”Tältä pöydältä luettiin sodan jälkeen kuolemantuomio muun muassa Hitlerin henkilääkärille ja noin kymmenelle muulle entiselle natsilääkärille. Valtaosa natsilääkäreistä ei kuitenkaan saanut edes syytettä, osa pakeni maasta, osa sai uuden työpaikan Yhdysvaltain hallituksen palveluksessa. Suurin osa jatkoi yksityispraktiikkaansa täällä Saksassa.”
   🩸
   ”Näitä miehiä pidettiin vastuullisina muun muassa julmista ihmiskokeista. Syytetyt puolustautuivat sanoen noudattaneensa vain määräyksiä ja ammattietiikkaansa.”
   🩸
   ”sterilointimenetelmää, jossa sulaa parafiinia ruiskutetaan naisen munajohtimiin” ”Ohjelmajulistus paljastaa järjestön puhtaaksi natsipuolueeksi.”
   🩸
   ”Valtiollinen poliisi oli kuullut puheita, että järjestöllä oli lista likvidoitavista henkilöistä”
   🩸
   ”Lääkäriakatemian ylevä tavoite oli entistä kauniimpien, terveempien ja suorituskykyisempien naisten, miesten ja lasten luominen.”
   🩸
   ”Luulen, että on tapahtunut suuri muutos. Vielä kymmenen vuotta sitten oli muutamia ulkopuolisia, jotka käsittelivät aihetta ja heitä moitittiin siitä, että he vetivät lääkäreitä lokaan. Vallitsi käsitys, että noin 300 lääkäriä olisi natsiajalla syyllistynyt kansallissosialistisen lääketieteen harjoittamiseen. Tällä hetkellä tiedetään, että luku on liian pieni, eikä syyllisyys syntynyt pelkästään osallisuudesta Auschwitzin kokeiden suorittamiseen, vaan myös siitä, että vaiettiin siitä, että juutalaisilta vietiin lääkärinvastaanotot ja että siitä osittain jopa hyödyttiin.”
   🩸
   https://www.academia.edu/
   🩸
   https://blogi.thl.fi/salaliittoteorioiden-keskella-tarvitaan-suhteellisuudentajua/
   🩸
   9. joulukuuta 2020 ”Totuudenjälkeinen aika, salaliittoteoriat, valeuutiset, tiedevastaisuus, rokotevastaisuus, infodemia.”
   🩸
   ”Koronaviruspandemian aikana julkinen keskustelu näistä teemoista ja niihin liittyvistä uhkakuvista on vilkastunut. Taustalla on pelko siitä, että luottamus tutkittuun tietoon olisi romahtanut äkillisesti ja voimakkaasti.”
   🩸
   https://www.laaketeollisuus.fi/laaketeollisuus-ry/jasenemme.html
   🩸
   ”Lääketeollisuus työllistää Suomessa noin 5 400 alansa huippuasiantuntijaa ja -osaajaa. Ala tarjoaa kansainvälisen työskentely-ympäristön ja työ- ja kehittymismahdollisuuksia mm. tutkimuksen ja tuotekehityksen, tuotannon, hallinnon ja markkinoinnin tehtävissä.”
   🩸
   ”Neljäkymmentä jäsenyritystämme edustavat laajasti erilaisia tutkivan lääketeollisuuden toimijoita. Pääosa jäsenistämme on kansainvälisiä yrityksiä.”
   🩸
   https://listafriikki.com/yhteiskunta/top-10-julmimmat-ihmiskokeet/
   🩸
   ”Vartijat alkoivat nopeasti kohdella vankeja alistavasti; henkistä ja fyysistä väkivaltaa käyttäen. Kolmasosa vartijoista käyttäytyi hyvinkin sadistisesti, ja aiheutti vangeille vahingollisia tilanteita ja epäilemättä psykologisia traumoja.”
   🩸
   ”hepatiittikokeet kehitysvammaisilla lapsilla” ”Lapsiin tartutettiin hepatiitti tahallisesti, jotta voitiin nähdä miten virusinfektio etenee. Tutkijat oikeuttivat epäinhimillistä koettaan sillä, että laitoksessa tartunta-aste oli jo muutenkin niin korkealla, että lopulta kaikki 6000 lasta olisivat sairastuneet joka tapauksessa. Lapsiin testattiin myös erilaisia lääkkeitä ja rokotteita. Laitos suljettiin vasta vuosikymmenien päästä, kun paljastui, että työntekijät olivat laiminlyöneet hygieniamääräyksiä, ja lapsia oli sekä pahoinpidelty että käytetty seksuaalisesti hyväksi.”
   🩸
   ”Odottavat äidit saivat vitamiinilisän sijaan radioaktiivisen pillerin” ”haluttiin valmistautua ja tutkia mahdollisen radioaktiivisen säteilyn vaikutuksia raskaana oleviin naisiin ja heidän vauvoihinsa”
   🩸
   ”Uhrit eivät tienneet myrkyistä, vaan ne ujutettiin heille ruokailujen yhteydessä”
   🩸
   https://sic.fimea.fi/verkkolehdet/2017/3-4_2017/laakkeiden-saatavuus-ja-laakevaarennokset/laaketeollisuuden-globalisoituessa-paikallisen-yhteistyon-merkitys-korostuu
   🩸
   ”Lääketeollisuuden globalisaatio on tuonut mukanaan monenlaisia lieveilmiöitä kuten lääkkeiden saatavuushäiriöitä ja lääkeväärennöksiä.”
   🩸
   ”Velvoitevarastoinnissa lääkevarasto määräytyy edellisen vuoden maaliskuun alun ja elokuun lopun välisen myynnin mukaan. Tämä koskee niitä lääkkeitä, joita käytetään normaalioloissa,”

 2. > Poliisi ei mitenkään pysty pitämään valtavaa
  > poliisimäärää valmiudessa joka viikonloppu.

  Juuri tässä on yksi tärkeä pointti. Useinkaan ei ole mahdollista voittaa vihollista, mutta armeijasta opittujen sissisodan taktiikoiden mukaan toimimalla voidaan kuluttaa vihollisen resursseja mahdollisimman paljon.

  Nyt kun on vielä tulossa kesä ja pohjolan valoisat ja lämpimät yöt, voidaan kokoontumisia järjestää vaikka yötä myöten.
  – Miten olisi esimerkiksi viikon kestävä jatkuva mielen osoittaminen, jossa „työvuorot” vaihtuvat epämääräisin väliajoin.

  > ilman vastuuhenkilöitä.

  Tämä vastuuttomuus on myös vihollisen käyttämä taktiikka.
  – Yritäpä vaikka haastaa WikiPеdiа oikeuteen …

  Monestikin vastustajan oma lääke puree tehokkaasti. Silti on syytä pitää „tiedustelu päällä”. ja löytää heikot kohdat.
  – Jos vaikka resursseja siirretään Helsinkiin toisesta poliisipiiristä, jää tuohon luovuttavaan piiriin henkilöstövajaus.

  Jos harrastaa harhauttamista, niin kannattaa käyttää sellaisia harhautuksia, jotka todella sitovat vastustajan resursseja.

  Loppupelissä tavoitteena on saada aikaan itsenäisesti ja älykkäästi toimiva vellova ihmismassa, jota kukaan ei komenna eikä siis myöskään voi hallita:
  – Täydellinen vapaus!

  Erinomainen artikkeli.

 3. Jos vielä jatkan tuota „vellovan massan taktiikkaa”, niin sen yksi toimintatapa on sama kuin (ankarasti kielletyllä) kadunvarsikaupalla Neuvostoliitossa.
      1) Kadun varsi on niin täynnä kaupustelijoita, että kompastelematta ei ohitse pääse.
      2) Kun vastapäisellä jalkakäytävällä seisoskeleva päivystäjä sytyttää tupakan, myyjät muuttuvat tavallisiksi ohikulkijoiksi muutamassa sekunnissa
      3) ja kiertävät korttelin.

 4. Yksi erittäin tunnettu rahaeliitin kätyri on matuleirissä riehunut Tiia Nohynek, joka on THL:n myrkkypiikittäjä-Nohynekin sukulainen!

  Sivuhuomautus! Nohynek on erittäin epäillyttävä nimi. Ettei vaan ole tätä ******* ************* heimoa?!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*