7 thoughts on “Päivän kuva: Poliisivaltio

  1. Poliisi on Suomen valkoisen kansan vihollinen, kansanmurhaaja ja maanpetturi. Moni rikollinen poliisi tulee olemaan vielä ankaralla tuomiolla vallankumouksen jälkeen. Asioita tullaan vielä tutkimaan hyvin tarkkaan ja rikolliset poliisit saavat lopulta ankaria tuomioita. Vielä heitä naurattaa ja ovat ylimielisiä, koska luulevat olevansa koskemattomia ja että heillä on rajaton valta ihmisiin.

  2. Te olette pieni hajanainen muutaman kymmenen ihmisjätteen muodostama luuseriporukka joka uskoo seinään ahdistetun Marsun viimeiseltä ei bannatulta kanavalta/bunkkerista lähettämää mielenvikaista saastaa. Pysähtykääpä nyt hetki miettimään oikeata tilannettanne. Mitä sitten K U N tämäkin julkaisu bannataan.

  3. Tuo oikeampuoleisin poliisi on selkeästi kiinnostunut tiirailemaan henkilön hameen alle. Olisiko tässä ollut syy ryhtyä poliisiksi? Mutta laki se on poliisillakin, se sama joka on kansalaisilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*