Marco de Wit 20 huhtikuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

Lääkäri Mikael Kivivuorelta tuli sen verran hurja puhe, jossa hän kertoi suoraan koronan olevan pelkkää huijausta, eliitin ja poliitikkojen, sekä virkamiesten olevan korruptoituneita, että kritisoi poliiseja siinä määrin, että poliisikin hermostui rohkeasta puheesta.
Toisin kuin puheessa puhuttiin Espanjan rehellisistä poliiseista, Suomen poliisit ovat siinä ainutlaatuinen poikkeus, että he joko pettävät oman kansansa tai ainakin ovat täysin hiljaa kun muut ovat mukana kansanmurhassa ja maanpetoksessa, sekä valtavassa korruptiossa.

 

 

 

 

3 thoughts on “Lääkäri Mikael Kivivuoren puhe. Poliisi katkaisi!

  1. 10/4 Stadin poliisi kuulutti useaan otteesen että kaupungin ja poliisin määräyksellä tori on tyhjennettävä.
    Kummastelin että kuka on se henkilö kaupungin hallinnossa joka pystyy ja on tällaisen määräyksen antanut? 18/4 poliisi ei enää maininnut kaupungin määräystä.

  2. On se jännä ku oikeita virologeja jne ei tää porukka kuuntele. Mutta kun fysioterapeutti sanoo mitä haluatte kuulla nii se nostetaa taivaisiin. Toi äijähä ei ees omalla kotisivullaan kerro mihin on erikoistunut. Ja korostaa ettei koulutus oikeen napannu. Äijä ei tiiä mistään mitään.

    1. Ja millä logiikalla vaikka Bill Gates tietää muista kuin tietokoneista? Videolla puhutaan ainoastaan tosiasioita. Korona on huijaus ja kaikki tietävät, että se on valtava huijaus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*