Marco de Wit 20 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Poliisin kaksinaismoralismi on todella räikeää. BLM-liike nimenomaan tukee väkivaltaa, kun taas vapauden puolustajat käyttäytyvät täysin rauhanomaisesti.

Suomessa ei ole enää poliisia, vaan polpo eli poliittinen poliisi.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän kuva

 1. Rotuvihaa valkoisia kohtaan yllyttävää BLM-kylttiä pitävä Janne Korhonen (oikealla kuvassa) on myös nettipoliisi, kuten myös lestapoliisi Lauri Nikula on nettipoliisi ja he vainoavat suomalaisia netissä, joten varokaa suomalaiset näitä suvakkipoliiseja!

  suvakkipoliisi Korhonen myös pyöri rautatientorilla Suomi-Maidanin aikana ja yritti valehdella suomalaisille, kuinka hyödyllisiä matut ovat ja kuinka nopeasti he muka oppivat Suomen kielen.

 2. Tuntuuko siltä, että suomalainen yhteiskunta on entistä polarisoituneempi? Mietityttääkö, miten ammattilaisen tulisi reagoida vastakkainasetteluihin? Jos kohtaat työssäsi konflikteja, joiden käsittelyyn toivoisit lisää työvälineitä ja haluat edistää toimivia väestösuhteita monimuotoisessa yhteiskunnassa, kannattaa tutustua tähän koulutukseen.

  Koulutuksesta saat keinoja toimivien väestösuhteiden rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi sekä välineitä tunnistaa ja käsitellä vastakkainasetteluja ja konflikteja, joita yhteiskunnassa esiintyy. Teemoja tarkastellaan monimuoto-opetuksena toteutettavassa koulutuksessa sekä teoreettisesta että käytännönläheisestä näkökulmasta. Lue lisää ja hae mukaan!

  Huom. Koulutukseen haetaan ensisijaisesti Pirkanmaalla toimivia henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneet olemaan mukana alueellisessa asiatuntijaverkostossa. Koulutuksen kulut katetaan osittain Koneen Säätiön myöntämällä hanketuella. https://kauppa.hyplus.helsinki.fi/Toimivat-vestsuhteet-sek-polarisaation-ja-konfliktien-ksittely-5-op_2

 3. Facebook on vaarallinen alle 13-vuotiaiden kehitykselle.
  – 100 Experts Tell Facebook: Don’t Launch Instagram for Kids Under 13

  Kiina: Syntyvyys kasvuun tai USA ja sen siirtotyöväki ohittavat Kiinan kasvussa.
  – Central Bank Study Says Women Should Have 3 or More Children to Compete with US

  Taas yksi naula vapaan tiedonvälittämisen arkkuun. Internet Archive, joka on pitkään toiminut puolueettomana tiedon arkistoijana, on nyt lopullisesti alistettu BigDatan hallintaan.
  – Internet Archive Joins Boston Library Consortium
  – Hyökkäys Internet Archive’a vastaan alkoi noin vuosi sitten, kun sille esitettiin „miljardivaatimus” korruptoituneessa tuomioistuimessa. Silloin „sopuun” päästiin sillä, että IA alkoi sensuroida sisältöä.
  – Nyt sitten tuli lopullinen kuolinisku.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*