Marco de Wit 21 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

[Täky valtakunnansyyttäjälle ja hänen nilviäismäiselle neitikätyrille Hannu Koistiselle: Tässä artikkelissa kutsutaan jälleen poliiseja sioiksi! Ja vieläkin pahempaa: Pikkupoikapoliisiksi! Syytteet on jo nostettu molempien sanojen käytöstä, joten LL syyllistyy rikoksen uusimiseen!]

 

 

Laiton Lehti kertoi viime viikolla Suomen ainoasta rohkeasta kirkosta, jonka kimppuun poliisi sitten tietysti hyökkäsi.

 

Koronapoliisi pidätti kaksi pastoria

 

 

Poliisin toiminta oli tietysti täysin laitonta, kuten kirkko on jälkikäteen kertonut tiedotteessaan. Tämä jos mikä kertoo millaisia kiimaisia sikoja poliisit ovat. Heille ei riitä toteuttaa hallituksen orwellimaisia määräyksiä, vaan menevät vieläkin pidemmälle. Ei kuitenkaan jahtaamalla islamisteja, vaan kaikista rauhallisimpia ja ystävällisimpiä kristittyjä!

 

Pastorit pidättänyt nuori nilviäismäinen pikkupoikapoliisi on varmaan rinta rottingilla, kun uskalsi terrorisoida kilttejä pastoreita. Ja tietysti naamioituneena. Muuten ei olisi uskaltanut edes pastoreita terrorisoida.

 

 

Nyt Leveli haastattelee pastoreita:

Pastorit Tommi Matikka ja Tuomas Toppila kertovat seurakunnan kokoontumisen hajottamisesta sekä vastaavat julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa esiin nousseisiin yleisimpiin kysymyksiin!

 

 

 

Lue myös juttu, josta vaaditaan Marco de Witille vankeusrangaistusta:

 

Poliisisiat vai poliisin sika-asiakkaat?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “LEVELI#80 – Espoon Kotikirkko vs. Sikapoliisit

 1. Selkärangaton suvakkivirkamies kuulee väärän sanan ja hänelle tulee paha mieli, mutta ei hätää! Onneksi tässä maassa virkamiehen mielenpahoitus on rikos ja syyllinen varmasti löydetään tarvittaessa.

  On hyvä muistaa, että virkamiehelle ei saa tulla pahaa mieltä, koska muuten voit syyllistyä rikokseen josta häkki heiluu!
  Jos kerrot julkisuuteen virkamiehen tekemistä laittomuuksista, niin silloinkin kyse on rikoksesta. Nimittäin virkamiehen kunnianloukkaamisesta!

  Leveli voisi haastatella seuraavaksi Laittoman lehden päätoimittajaa!

   1. Kanava lähtisi jo pelkästä läsnäolosta. Le eli on tehnyt todella hienoa työtä tuomalla valtavasti julkisuutta Suomen toisinajattelijoille!

 2. Upeita rohkeita aitoja vanhoilliskristittyjä pastoreita! Onneksi heitä on vielä edes muutama. Pelastaudumme näiden hienojen ja rohkeiden pastorien kanssa. Jumala voittaa vielä pahat pedofiilisatanistit! Deus Vult!

  Meidän pitää muodostaa erittäin kansallismielisiä, aitoja erittäin vanhoilliskristillisiä yhteisöjä, joihin otamme geneettisesti terveitä ihmisiä, sekä hankkiudumme vääräuskoisista, pettureista ja rikollisesta roskaväestä eroon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*