Marco de Wit 22 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Murhanhimoiset poliisit näyttävät jälleen karvansa. Ensin sikapoliisi ajaa lähes TV-toimittajan yli ja sitten kidnappaavat hänet.

 

Ike Novikoff:

Dokumenttielokuvasarja Valta Kuuluu Kansalle sukeltaa Suomessa valitseviin perustulaillisiin pulmiin.

18.4.2021 kuvatussa OSA III:ssa vapaat toimittajat Ville Puromäki ja Ilkka Tiainen yrittävät selvittää mitä Helsingissä tapahtuu ”kunnallisvaalipäivänä”.

Dokumentti jatkaa kysymyksien sarjaa jossa kysytään voidaanko Suomessa säätää lakeja jotka ovat ristiriidassa perustuslain kanssa? Kuinka nerokas perustuslakimme onkaan ja ketkä sitä puolustavat?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Video: Sikapoliisit vs. TV-toimittaja

 1. 🇫🇮⏰25:08 / 43:17 "Keitä ne on ne sankarit Sellaiset sankarimiehet, Joita koko valtakunta arvostaa?" sanoo:

  https://lyricstranslate.com/en/J-Karjalainen-Sankarit-lyrics.html
  🇫🇮
  https://www.lyricsbox.com/j.-karjalainen-sankarit-lyrics-dqsgl9d.html
  🇫🇮
  ”Keitä ne on ne sankarit Sellaiset sankarimiehet, Joita koko valtakunta arvostaa? Keitä ne on ne sankarit Sellaiset sankarinaiset, jotka tosi työstä palkintonsa saa?” ”Me ollaan sankareita kaikki, Kun oikein silmin katsotaan Me ollaan sankareita elämän Ihan jokainen”

 2. Nerokas dokumentti! Nyt alkaa suomalaisilla syttymään valot tähän totalitarismiin, mitä Helsingin kaduilla on tapahtunut viime vuosina. Mutta on hyvä muistaa, että tätä viime viikonlopun operaatioita johtanut ei niinkään älykäs Jari Taponen on vain pieni kala suuressa kuvassa. Eräs Helsingin poliisiin solutetuista uuskommunnisteista on rikosylitarkastaja Jonna Turunen, joka pyrkii olemaan kulisseissa.

  2017 rikosylitarkastaja Turunen väitti, että mielenosoitukset ovat muuttuneet väkivaltaisiksi ja poliisi tulee puuttumaan niihin, vaikka mitään näyttöä tälle röyhkeälle valheelle ei ollut. Koomisinta tässä oli se, että sanantarkasti täysin saman lausunnon antoi rikostarkaskastaja Jouni H. Niskanen noin puoli vuotta myöhemmin. Sattumaa tai sitten ei…

  Myöhemmin rikostarkastaja Niskanen riehui Helsingin keskustassa ja hakkasi naisen ja tähän väliin tulleen viattoman miehen. Niskanen sai tempauksestansa vain sakot.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*