Marco de Wit 23 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Modernismin ideanahan on relativismi. Ei ole enää oikeaa ja väärää, totta ja valetta, rumuutta ja kauneutta. Näin tuhotaan ympäristö ja mentaalisesti kastroidaan ihmiset.

 

 

 

Tässä aika hyvä ääriesimerkki modernismin myrkyttävästä vaikutuksesta.

 

 

 

 

 

Tämän jälkeen on sitten helppo tuhota koko kansa avaamalla rajat.

 

Tässä muutama kuva nykyajan Pariisin lähiöstä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Modernismi iski Pariisiin

  1. Jotkut heimot eivät kykene tekenään mitään kaunista ja tervettä. Kaikki heidän tuotoksensa ovat täysin teennäistä ja sairasta.

  2. Aidot vanhoilliskristityt ja aitokansallismieliset tulevat vielä voittamaan satanistisen etnisen eliitin ja rahaeliitin. Sitä ennen jälki tulee olemaan rumaa. Joku tulee lähtemään euroopasta.

  3. Parisihan on aina ollut likainen kaupunki jossa haisee virtsa ja jossa talot on rempallaan. Ja kun päälle lasketaan se että ranskalaisten mielestä ulkomaalaisten kuuluukin saada hunompaa palvelua, niin ollaan luotu yhteiskunta joka on niin riittoinen että on kaikkein velkaantunein koko EU:ssa. Monille tulee yllätyksenä että Ranska on konkurssissa, jos sitä mitattaisiin yrityksen tapaan. Mutta onneksi EU:n jäsenvaltiot ovat ottaneet Ranskan velat kantaakseen ja rahoittavat sitä miljardeilla vuodessa.

    Ehkä nämä lähiökuvat nykypäivästä kuvastavat paremmin sitä millainen Ranska oikeasti on. Entinen siirtomaavalta joka odottaa täysluhistumista. Joka ei ole kovinkaan kaukana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*