Marco de Wit 23 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Todella rohkea nainen:

 

Olin kaverini kanssa nauttimassa aurinkoisesta kevätpäivästä maaten viltillä oman taloyhtiön pihalla. Tämä on kuitenkin ilmeisesti rikosepäilyn aihe, koska polpo saapui paikalle vaatien henkilöllisyystodistuksia. Kyseenalaistin tämän, koska en katsonut syyllistyneeni rikokseen oleskelemalla oman taloyhtiöni piha-alueella.

 

Meistä ei ollut mitään häiriötä ja sanoin polpolle, että voimme kyllä poistua omaan rappuuni kotiin. Eihän se tietenkään ollut mahdollista. Olimme kuulemma poliisitehtävän kohde jo siinä vaiheessa eikä kansalaisilla silloin enää ole oikeutta anonymiteettiin.

 

Poliisivaltio on totta! Mitään ei näytä voivan tehdä ilman virkavallan puuttumista. Voi myös olla, että puhelimemme paikannettiin ja kun syylliset tiedettiin, niin ”rikos” keksittiin.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Polpo iski taas: Auringonottokin nyt rikos

 1. Onhan tämä saatanan hengessä toimiva tämä nykyinen Polpo. Mielipuolisia ja ennen kaikkea Munattomia ukkoja Polpo täynnä.

 2. Poliittinen poliisi luulee, että kaikki suomalaiset miehet ovat lampaita ja alistuvat. He ovat väärässä. Rikollisten poliisien ei kannata yrittää kaikkien suomalaisten myrkyttämistä vaarallisilla erikoismyrkyillä. Moni rikollinen poliisi tulee saamaan erittäin ankaran tuomion vallankumouksen jälkeen maanpetoksesta, kansanmurhasta, laittomista ihmiskokeita, pedofiliasta, korruptiosta ja huumekaupasta, sekä monesta muusta asiasta.

 3. Että аuringоn оttаminеn оn rikоs, tuо еsillе yhdеn аspеktin kоrоnаkiеltоjеn „tаrpееllisuudеstа”.
  – Sе mikä tässä tаpаuksеssа оikеаsti оli rikоllistа vаikkа sitä еi mihinkään kirjоihin mеrkitty, оli еttä аuringоnоttаjiltа puuttui burkhа.
  – Ainа nааpurеistааn huоltа pitävään uussuоmаlаisееn kulttuuriin kuuluu, еttä pоliisi puuttuu, jа kоvаllа kädеllä, kаikkееn Kоrааnin vаstаisееn tоimintааn.
  – Mе vаnhаsuоmаlаisеt еlämmе ikään kuin mааssа оlisi vоimаssа еduskunnаn säätämät lаit. Ei оlе.

  On ymmärrеttävä, еttä pоliisiа jа hаllitustа еi jоhdеtа еduskunnаstа käsin. Niistä еi еdеs äänеstеtä. Määräyksеt jа lаit tulеvаt mааilmаnhаllituksеltа jа nе kеrrоtааn kаnsаllе BigMеdiаn yhtеisösäännöissä.
  – Hаllitus jа еduskuntа jоkо аlistuu tilаntееsееn tаi sittеn hеidän „оn еrоttаvа” skаndааlеidеn sааttеlеmаnа. Yksi kеrrаllааn, jоttа kulissit säilyvät, jоttа оvаt vаrоittаvаnа еsimеrkkinä muillе.
  – Mihinpä sitä еi kаnsаnеdustаjа, lääkäri tаi sаirааnhоitаjа kunnаn putkimiеhеstä puhumаttаkааn nyt suоstuisi, jоs siitä mаksеtааn hyvin.

 4. Poliittisella poliisilla ei ole mitään toimivaltuuksia toimia Suomessa. He toimivat laittomasti Suomen maaperällä rahaeliitin miehittäjinä. Älkää totelko ja alistuko rikolliselle poliiseille. Rikollisia poliiseja ei tarvitse totella. Rohkeat Espoon Kotikirkon pastoritkaan eivät alistuneet satanistisille poliiseille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*