Marco de Wit 24 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Poliittisen poliisin kaksoisstandardi muuttuu yhä räikeämmäksi. Hallituksen tukijoilla on eri lait kuin muilla.

 

Erityisen selkeästi tämä on näkynyt mielenosoituksien kohtelusta.

 

 

 

 

 

Jotkut ovat väittäneet, ettei kesää 2020 voi verrata kevääseen 2021, koska pandemiatilanne on muka vain pahentunut. Tämän takia poliisinkin otteet ovat sitten muka koventuneet. No, ei pidä paikkaansa. Jos et usko, niin mites selität sen, että eilinen Navalnyn puolesta järjestetty mielenosoitus sai olla täysin rauhassa.

 

Tässä telegramista kopioitu viesti:

 

Kävelin tänään 19.30 narinkkatorille. Siellä oli Free Navalny miekkari. Vain 2 poliisiautoa paikalla. Missä mellakka- ja ratsupoliisit???

 

Käsitin, että olivat ilmoittaneet mielenosoituksesta. Juttelin poliisien kanssa jotka istuivat autossa. Kysyin missä mellakkapoliisit. Vastasivat että tässä oli eri agenda kuin viime su.

 

Mutta mehän oltiin vaan kävelemässä ja rauhallisia. Käskyt tuli ylhäältä, sanoivat.

 

Sitten vielä sanoin että näillä tässä miekkarissa ei muuten ole 6 hlö ryhmiä ja turvaetäisyyksiä. Juu no meidän pitäs varmaan puuttua.

 

Mutta eivät puuttuneet.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Kaksoisstandardi jatkuu: Poliisi antoikin Navalny-mielenosoituksen olla rauhassa!

  1. Navalnyi on globaalien sionistien rahoittama ja ostama kätyri jolla halutaan tuoda henkinen mätä ja rappio Venäjälle. Tarvitaan lopullinen ratkaisu.

  2. Poliisi on vihollinen. Kukaan ei enää usko poliiseja. Älä koskaan luota poliisiin! Poliisi on valehtelija, maanpetturi ja kansanmurhaaja!

  3. Navalnyi on kehoittanut ihmisiä tulemaan sankoin joukoin miekkareihin .. Ja media on Suomessa puhunut hänestä uhrina, eikä khoronan levittäjänä .. Ilmeisesti sitten vaan on koettu että Putin ja hallintonsa on kuitenkin isompi riski ihmiskunnalle? Kuin se tauti jota ei (väärässä yhteydessä?) oikein saisi edes sanoa nimeltä ..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*