Marco de Wit 25 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Henri Laine kertoo mitä tapahtui, kun hän viime sunnuntaina oli kuunnellut lääkäri Mikael Kivivuoren puheen koronahysteriaa vastaan.

 

Ylikomissaari Jari Taponen vainoaa nyt siis myös rauhallisia itä-suomalaisia.

 

 

Henri Laine:

Tosiaan, Savon pojat törmäsi hieman kyseenalaiseen poliisitoimintaan Helsingissä 18.4. Saimme poistumiskäskyn Helsingin keskustan alueelta (Syy jäi epäselväksi), lähdimme autolle, jotta olisimme voineet aloittaa matkan kohti Savonlinnaa.

 

Museokadun nurkilla meidät kuitenkin otettiin kiinni useiden poliisien toimesta (automme sijaitsi Museokadulla). Kirsikkana kakun päällä, kun ystävämme joka sattui meitä moikkaamaan joutui ilman kyselyitä maijalla putkaan, ja sai sakot myös. :D

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Vainottu kertoo: Ylikomissaari Jari Taposen terrorioperaatiot lisääntyvät

  1. Nöin idiootteja tuleekin kohdella. Tarpeeksi lujaa ja päättäväisesti, että oppivat. Mieluummin vähän liian kovaa kun milliäkään periksi. Kyllä ääliökin jossain vaiheessa oppii.

    1. Foremanin George, eihän se Sinunkaan kohdalla ole toiminut. Vai onko niin, että vielä odottelet kohtelua, jolla ääliömäisyys karisee Sinusta? Vai on kyseessä oma fantasia, jota jaat väärällä forumilla? En usko, että täältä löydät ketään, joka tahtoo antaa Sinulle lujaa ja päättäväisesti antamatta milliäkään periksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*