Marco de Wit 25 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tosiaan tässä vihreiden videossa on monia ihmisiä, mutta ei yhtään miestä.

 

Äärifeministejä ja mulattirasisteja on senkin edestä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Video: Vihreiden Helsingissä vain naisia!

  1. Feminismi on samanlainen mielensairaus kuin esimerkiksi skitsofrenia. Feministit kuuluvat mielisairaalan suljetulle osastolle. Ns.vallankahvaan heitä ei koskaan pitäisi päästää kiinni, he tuhoavat kaiken sen hyvän ja oikean minkä normaalit ja terveet ihmiset ovat saaneet aikaan.

  2. ”Tasa-arvoisessa Helsingissä on vain naisia.”. Hankkiutukaa vain valkoisista heteromiehistä eroon niin teidät kaikki raiskataan ja sen jälkeen teidän tyttölapset raiskataan ja poikalapset tapetaan matujen toimesta.

    Pieni osa naisista tulee vihdoin järkiinsä ja lähtee miesten patriarkaattiin perustamaan onnellisia valkoisia lapsiperheitä. Mutanttinoidat pitää pysäyttää suurten kaupunkien rajoille ja heitä ei saa päästää normaalien ihmisten joukkoon.

  3. En voisi missään tilanteessa koskaan valita vihreideiden tai rkp:n ehdokasta koska molemmat on puhtaasti rikollisia äärijärjestöjä ja viheiden porukat on varsinkin sairaita sekopäitä joka kolkassa tässä maassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*