Marco de Wit 26 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

Suomessa on onneksi vielä aitoja vanhoilliskristittyjä.

Espoon Kotikirkko kertoo olevansa pieni, muutaman kymmenen hengen seurakunta ja satanistisen poliisin hyökkäyksen takia he ovat saaneet valtavaa huomiota.

 

Seurakunta kertoo, että heitä on epäilty jopa tahallisesta huomion hakemisesta ja provokaatiosta, joka kertoo jälleen raukkamaksten suomalaisten orjamentaliteetista. Oikean kristityn mukaan kristittyjen tulee totella esivaltaa, mutta vain silloin kun he toimivat Jumalan mukaan. Kristitty ei siis tottele esivaltaa joka toimii Jumalan vastaisesti ja on valmis kohtaamaan kovia vastoinkäymisiä uskonsa puolesta.

Pastorit kertovat odottaneensa, että poliisit tulisivat ehkä ihmettelemään jumalanpalvelusta ja korkeintaan antamaan jotkut sakot, mutta he eivät koskaan odottaneet poliisin menevän niin pitkälle, että he ottaisivat pastorit kiinni ja veisivät heidät putkaan.

 

Suomalaiset voivat olla aivan varmoja ettei poliittinen poliisi keskeyttäisi muslimien tapahtumia ja veisi imaameja putkaan, vaan kyse on siitä, etteivät he siedä oikeita kristittyjä, jotka kritisoivat avoimesti mm. haureutta, homoseksuaalisuutta ja vaimon kapinointia aviomiestään kohtaan. Kristinusko opettaa, että vaimon tulee totella aviomiestään, mutta vastaavasti aviomiehen tulee syvästi rakastaa ja jumaloida vaimoaan. Tämä on suvakeille liikaa.

 

Pastorit kertovat keskustelleensa mahdollisista seurauksista ja paimenina kertovat olleensa valmiina ottamaan vastuun etulinjassa. Pastorit kertovat seurakuntalaisten häiriintyneen poliisien läsnäolosta.

Pastorit kertovat kuinka monet raukkamaiset suomalaiset pitävät heitä häirikövinä provokaattoreina ja kuinka monien suomalaisten mukaan poliittinen poliisi teki vain työtään.

 

Pastori kertoi miksi jumalanpalvelus on kristityille elämää tärkeämpi asia ja seuraavaksi hän käy kristinuskon opetuksia läpi miksi kristittyjen on tärkeää kokoontua ja kertoo kristittyjen kokoontumisvelvoitteesta Raamatun opetuksissa.

Pastorit kertovat kuinka nykyisin jopa kristittyjen parissa on suosittua järjestää jumalanpalveluksia internetissä ja pastorit käyvät läpi miksi kristittyjen on tärkeää kokoontua henkilökohtaisesti.

 

 

Espoon kotikirkko:

Teologiaa Kasvotusten -podcastin erikoisjaksossa pastorit Tommi Matikka ja Tuomas Toppila kertovat seurakunnan kokoontumisen hajottamisesta sekä vastaavat julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa esiin nousseisiin yleisimpiin kysymyksiin, kuten:
* Mitä Espoon Läkkitorilla oikein tapahtui 11.4.2021?
* Oliko tämä julkisuushakuista teatteria?
* Olimmeko suunnitelleet tämän etukäteen?
* Haemmeko tahallamme konfliktia viranomaisten kanssa?
* Miksi rupesimme laulamaan kiinniottohetkellä?
* Miksi pidämme jumalanpalvelusta niin tärkeänä?
* Miksi emme vain kokoonnu etänä?
* Eikö sisäinen usko ole tärkeämpää kuin kokoontuminen yhteen?
* Pitääkö poliisia ja esivaltaa totella?
* Voiko ja pitääkö uskonnollisilla yhdyskunnilla olla erivapauksia?
* Miltä kiinniotto ja aika putkassa tuntui?
* Miten tilanne vaikutti pieniin lapsiin?
* Miksi kokoonnumme myös poikkeusoloissa?
* Vaatiiko lähimmäisenrakkaus lopettamaan kokoontumiset poikkeusaikana?
* Lopetammeko kokoontumiset vaikeina aikoina?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Aitopastorit kertovat satanistipoliisien hyökkäyksestä

 1. Yhdessä rohkeat aidot vanhoilliskristityt, aitokansallismieliset ja Vastarintaliike herättävät suomalaiset ja pelastavat Suomen kansan! Poliisi ei voi mitään aidoille vanhoilliskristityille. Jumala voittaa lopulta satanistit.

 2. Tarjotkaa näille aitopastoreille palstatilaa. Voisivat julkaista joka sunnuntaiaamu lyhyen kirjoituksen ja samalla mainostaa myöhemmin päivällä striimattavaa jumalanpalvelusta.
  – Jos vielä tuo aamun kirjoitus liittyisi päivän teemaan, niin kuulijat olisivat jo valmiiksi orientoituneita ottamaan viesti vastaan.

  Parasta tässä kotikirkossa on, että se ei ole rahalla pilattu, että pappi ei saarnaa sitä mistä parhaiten maksetaan.
  – Institutioituneessa kirkossa rehellisen papin kohtalo on viran menettäminen.
  – Juha Molari, Юха Молaри, on Suomen kirkon Ano Turtiainen.

 3. Onneksi poliisit eivät tiedä mitä vanhoilliskristityt saarnaavat seuraajilleen. Hyökkäsivät välittömästi. Mitä kuulet rukouspiireissä, pysyy rukouspiireissä.

 4. Kieltämättä nerokas juoni kansallismielisiltä naamioida vihapuhe kristinuskon sisälle ja näin voimme vihapuhua vapaasti järjestämällä jumalanpalveluksia joka puolelle. Suomi pelastuu!

 5. Laittomaan Lehteen sopivia oikeita kristittyjä. Näiden kirkoissa ei kai anneta mitään vuoden homo-palkintoja, auteta islamisteja ja jihadisteja ja osteta seurakunnan rahoilla viinaa, sekä ole naispappeja?

  Ottakaas miehet näistä oikeista seurakunnista niitä vaimoja tai sitten Vastarintaliikkeestä, SKE:n aitokansallismielisten tapahtumista jne. Ei oteta mitään mädättäjänaisia vaimoiksi, vaan oikeita kunnon naisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*