7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Onko ihmisrotuja olemassa? Pohtikaamme asiaa vertaamalla ihmistä koiraan.
  – Finns det mänskliga raser och vad avgör en ras?

  Yksi internetin rakenteen suunnittelijoista ja nero Dan Kaminsky on murhattu. Toisen koronapiikin jälken hän kitui vielä 10 päivää, mutta kuoli kuitenkin lopulta.
  – Legendary Internet Scientist Dan Kaminsky Dead Ten Days After Second Pfizer Shot
  – The Register’in muistokirjoituksessa sanotaan, että kuolinsyytä ei kerrota julkisuuteen.

  Kirjauutuus. Mitä yhteistä on Darvinismilla ja Natsi-ideologialla.
  – Social Darwinism and „The Hitler Problem”

  Oikeuttaako kannabis heittämään juutalaisen parvekkeelta alas?
  – Tekeekö „ensimmäinen kannabispiikki” islamilaisen juutalaisvihaisen terroristin?

 2. 🇫🇮🕌"Huhtasuo is a multicultural area" 🇫🇮🕌"Jyväskylän kaupunki pyrkii lisäämään turvallisuuden tunnetta Huhtasuolle"☪️ sanoo:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Huhtasuo
  🇫🇮🚸⛪
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Huhtasuo
  🇫🇮🚸⛪
  ”Huhtasuon yhtenäiskoulu, joka aloitti toimintansa vuonna 2015. Alkuvuodesta 2017 vuonna 1986 valmistunut Huhtasuon kirkko suljettiin sisäilmaongelmien vuoksi.🕋
  🇫🇮🕊️✝️🕊️⛪🕊️
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Huhtasuon_kirkko
  🇫🇮🕊️✝️🕊️⛪🕊️
  ”Huhtasuon kirkko oli Jyväskylän Huhtasuon kaupunginosassa sijainnut, vuonna 1986 valmistunut evankelis-luterilainen kirkko”
  🇫🇮🕌
  https://www.ksml.fi/paikalliset/4121715
  ⚠️🇫🇮🕌⚠️
  https://peda.net/jyvaskyla/huhtasuonyhtenaiskoulu/ajankohtaista2/ksjlil
  ⚠️🇫🇮🕌⚠️
  ”saattoliikenteen toivomme ohjautuvan Kangasvuorentieltä Huhta-kadulle” ”yleisopetukseen tulevia oppilaita ei tule jättää tälle parkkipaikalle” ”heijastinliiveihin pukeutuneet koulunkäynnin ohjaajat ovat opastamassa koululaisia sekä saattoliikennettä Suluntien liikenneympyrässä ja Huhta 3 parkkipaikalla” ”Aidatuille alueille ei tule mennä ja kaikkia opasteita on syytä noudattaa.” ”Kaikessa liikennöinissä ja kulkemisessa tulee noudattaa siis erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Koulun alueella kulkee päivittäin paljon väkeä” ”vältetään koulun pihalle autoilla ajamista. Näin saamme oppilaille turvalliset koulumatkat ja koulun piha-alue pysyy turvallisena alueena.”
  ⚠️🧬🌈🚸🏳️‍🌈
  https://uusitie.com/miten-kouluissa-opetetaan-sukupuolen-moninaisuutta/
  ⚠️🧬🏳️‍⚧️🚸⚧️
  6.9.2017 ”Kouluissa on alettu häivyttämään sukupuolijaottelua tyttöihin ja poikiin. Seta on vahvasti mukana rintamassa. Saako vanhempi kieltää lasta osallistumasta Seta-vieraan tunnille? Muun muassa tätä Uusi Tie kysyi rehtoreilta ja Opetushallitukselta.” ”saisiko huoltaja kieltää lasta osallistumasta Seta-vieraan tunnille, jos sen katsotaan olevan perheen arvojen kanssa ristiriidassa. Osa huomautti, että huoltaja voi ottaa lapsensa kokonaan pois kouluopetuksesta.”
  ⚠️🧬🏳️‍⚧️🚸⚧️
  ”Professori: ”Vahvistamme elämänpituista ristiriitaa”
  ⚠️🧬🌈🚸🏳️‍🌈
  Opetushallitus korostaa, että opetuksen tulee perustua tieteelliseen tietoon. Mutta perustuuko se? Kasvatustieteen professori Tapio Puolimatka kyseenalaistaa väitteen. Monissa yliopistoissa naistutkimus ja niin sanottu sukupuolentutkimus ovat erillisiä saarekkeitaan, joiden sisällä feminististen perusoppien kritisoiminen on käytännössä poissuljettu.”
  ⚠️🧬🏳️‍⚧️🚸⚧️
  ”Tapio Puolimatka painottaa, etteivät kromosomipoikkeavuudet muuta sukupuolen kaksijakoa miksikään. Ne ovat kansainvälisen sairausluokittelun mukaisia sairauden tiloja.
  ⚠️🧬🌈🚸🏳️‍🌈
  Hän tuo esiin useita tutkimuksia, jotka osoittavat, että 80−95 prosenttia sukupuoli-identiteetin ristiriidoista kärsivistä esimurrosikäisistä lapsista hyväksyy myöhemmin biologisen sukupuolensa hormonaalisen kehityksen seurauksena.
  ⚠️🧬🏳️‍⚧️🚸⚧️
  – Sen varjolla, että viestimme hyväksyvämme kaikki ja estämme syrjintää, tuotamme lisää hämmentyneitä ihmisiä ja vahvistamme elämänpituista ristiriitaa.” ”Se, että rakastaa ihmistä sellaisena kuin hän on, ei tarkoita, että pitäisi tukea hänen harhojaan.”⚠️☸️⚠️
  ⚠️☸️⚠️
  https://www.jyvaskyla.fi/asuminen/asuinalueet/huhtasuo
  ⚠️☸️⚠️
  ”Huhtasuon laaja, monipuolinen ja monikulttuurinen asuinalue sijaitsee luonnon helmassa 3-8 km Jyväskylän keskustan koillispuolella.”
  ⚠️☸️⚠️
  http://www.huhtasuonkylatoimisto.org/
  ⚠️☸️⚠️
  ”Kylätoimistoa ylläpitää Huhtasuon ASA ry, jonka muodostavat viisi alueen yhdistystä; Huhtasuon Asukasyhdistys, Huhtasuon Eläkkeensaajat, Jyväskylän Romaninuoret, Sulun kiinteistönhoito ja Jyväs Ski.”

 3. 🇫🇮⚰️🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜25.04.2021 "MT-gallup: Tyytyväisyys Marinin hallituksen koronatoimiin laski vuodessa liki 20 prosenttiyksikköä – kaikkein pienin luottamus on maaseudulla asuvilla" sanoo:

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.1379994
  ⚰️
  ”Luottamus hallituksen koronatoimiin on laskenut 73 prosentista 54 prosenttiin, MT:n nyt ja vuosi sitten teettämät kyselyt kertovat.”
  ⚰️
  ”Pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kaupungeissa liki 55 prosenttia vastaajista pitää toimia onnistuneina.”
  ⚰️
  ”Kysely toteutettiin sen jälkeen, kun Suomessa päätettiin pahentuneen koronatilanteen takia siirtää kuntavaalit huhtikuulta kesäkuulle.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*