Marco de Wit 27 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet ovat pitkään ihmetelleen miksi äärivasemmistolainen terroristijärjestö Antifa on kummasti jättänyt suuryritykset ja pankit rauhaan.

 

No, kukapa sitä rahoittajansa kimppuun hyökkäisi.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Antifan strategia

  1. Matut kuitenkin puree ruokkivaa kättä. Myöhemmin nää antifa ja blm sekopäät kyllä käy pankkien ja isojen korporaatioudenkin kimppuun.

  2. Osana on liike-elämän pelko, jos Trump voittaa niin antifa ja blm pistää kaiken matalaksi. Tässä on Time lehden juttu siitä.
    https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/?fbclid=IwAR3ra3U4qEdOeEDxjt1kD0hwe6meENQmXtEVlPH19oGrRXwkUa_KcIgldp8
    Sama juttu oli nyt tässä poliisin oikeuden käynnissä eli siinä tehtiin kaikki, jotta tulee tuomio. Mm valamiehet ei olleet eristyksessä, vaan kuulivat Bidenin varoituksen ”oikeasta tuomiosta”, samoin valamiehet oli tiedossa, sillä paikallinen lehti julkaisi edellispäivänä tämä tiedot.
    https://www.startribune.com/who-are-the-jurors-in-the-derek-chauvin-trial-for-the-killing-of-george-floyd-in-minneapolis/600037651/?refresh=true
    Heidän perheitä uhattiin lisäksi 40 bussilista suurella voimalla kootut Antifa/BLM-aktivistit uhkasivat entistäkin enemmän mellakoita, jos Chauvin vapautetaan syytteistä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*