Marco de Wit 29 huhtikuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

 

Juutalainen Ami Horowitz kuvasi BLM:n mielenosoittajia ja haastatteli heitä.
Haastattelun aikana ulistaan ja horistaan jotain Holohoaxista, mutta ei anneta horinoiden häiritä.
Hän kertoo haastatelleensa itse mielenosoittajia hyvin runsaasti ja hän kertoo ylivoimaisen enemmistön heistä, lähes kaikkien hyväksyvän toiminnassaan väkivallan, vaikka eivät itse osallistuisikaan siihen.
Hän kertoo BLM:n kannattajien pitävän ”valkoisen ylivallan kannattajina” kaikkia joiden mukaan ”rotukysymys” ei ole tärkein prioriteetti, jotka kannattavat Trumpia ja Republikaaneja jne, eli lähes kaikkia valkoisia.
Hän kertoo BLM:n kannattajien olevan neo-marxisteja, jotka haluavat kumota koko yhteiskuntajärjestyksen ja jokaisen osan siitä. Luokan sijaan he sotivat rodun puolesta.
BLM:n johtajat itse sanovat avoimesti olevansa marxisteja. Hyvinkin rikkaita, rahaeliitin rahoittamia marxisteja. Osa heistä oikein ui miljoonissa dollareissa. Sosialistisessa vallankumouksessa onkin kyse vallan siirtämisestä ”sosialistiselle” eliitille, eli pankkiireille.

 

1 thought on “BLM-eläimet avoimina

  1. Kannattaa alkaa valkoiset naiset miettiä hyvissä ajoin. Kannattaa valkoiset naiset oikeasti miettiä mitä teille tullaan tekemään, joka ikiselle teistä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*