5 thoughts on “Espoon kotikirkko: Suomi on kristitty maa

  1. Oikeissa vanhoilliskristityistä on paljon enemmän miestä ja naista kuin suurimmassa osassa suomalaisia. Todella rohkeita ja periksiantamattomia kristittyjä.

    He pitävät myös katujumalanpalveluksia joka viikko tuodakseen ihmisiä takaisin oikean kristinuskon pariin. Poliittinen poliisi näyttää perääntyneen toistaiseksi ensimmäisen hyökkäyksen jälkeen.

    Suojelupoliisi ja poliittinen poliisi seuraavat kauhistuneena oikeita vanhoilliskristittyjä, jotka eivät tottele satanistista poliisia, levittävät avoimesti vihapuhetta ja perinteisiä perhearvoja. Oikeat vanhoilliskristityt pastorit ovatkin herättämässä monia suomalaisia takaisin Jumalan ja oikean kristinuskon pariin!

  2. Poliisi ja syyttäjä lähtevät varmasti aitojen vanhoilliskristittyjen perään, jotka levittävät täysin avoimesti vihapuhetta ja sovinista propagandaa siitä, että vaimojen täytyy totella aviomiehiään ja vastaavasti aviomiehen täytyy rakastaa vaimoaan ja totella aina Jumalaa. Espoon Kotikirkko on melkein yhtä hurja kuin Vastarintaliike.

  3. Aitojen kristittyjen keskuudessa ei jaeta mitään vuoden homo-palkintoja, mädätetä feminismillä ja aseteta eläimiä ihmisten vauvojen ja henkien edelle. Naisten pitää käännyttää miehet uudestaan aitoon vanhoilliskristillisyyteen niin alkaa mieskin pysymään kotona!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*