Marco de Wit 30 huhtikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakismi ja varsinkin feminismi tuhoaa Suomen sekä poliittisesti että moraalisesti.

 

Ei siis ihme, että syntyvyys on romahtanut käsittämättömän alhaiselle tasolle.

 

Linkki Ilmarisen blogi

 

Toisin sanoen feministit kansanmurhaavat Suomen.

 

Tätä vauhtia Suomen kansa katoaa varsinkin, kun samalla maahanmuuttajien määrä lisääntyy eksponentiaalisesti sekä maahanmuuton että korkeamman syntyvyyden kautta. Varsinkin islamisteilla on valtavan paljon korkeampi syntyvyys.

 

Kaiken kukkuraksi feminismi ja suvakismi tuhoavat suomalaisten mielenterveyden. Jo nyt noin puolet 20-30 vuotiaista naisista omaa mielenterveysongelmia. Nämä naiset saavat tietysti myös miehet hulluiksi.

 

Mielenterveysongelmat ovat lisääntyneet niin räjähdysmäisesti, että ne ovat lisänneet valtavasti myös työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymistä. Siis monet nuoret eivät ehdi edes aloittaa kunnolla työuraa, kun jo siirtyvät työkyvyttömyyseläkkeelle!!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Syntyvyys romahtanut Suomessa

  1. Vallankumous pitää aloittaa ja pelastaa mitä Suomesta on jäljellä. Monille rikollisille kansanmurhaajille ja maanpettureille on tulossa vallankumouksen jälkeen erittäin ankara tuomio.

  2. Sen siitä saa kun päästää joitain ääri-extremistijuutalaisia vaikuttamaan Suomeen ja päästää amerikkalaisen vihollisemme miehittämään ja mädättämään Suomea. Amerikkalainen vihollisemme ja amerikkalainen sairas kulttuuri pitää saada ulos Suomesta! Aito vanhoilliskristillisyys ja radikaali aitokansallismielisyys pelastavat mitä suomalaisista jää ja saamme amerikkalaisen vihollisemme ulos maasta, tavalla tai toisella.

  3. Kannattakaa vain valkoiset naiset lisää suvakismia, feminismiä, avoimia rajoja, monikulttuurisuutta. Tehkää se upea työura ja opiskelkaa ja uliskaa sitten katkerana 40-vuotiaana lapsettomana ja yksinäisenä. Älkää sitten vaatiko miehiltä mitään siinä vaiheessa.

  4. Kuolemme kaikki suomalaiset jos emme ala tekemään suurperheitä ja vähän äkkiä. Tämä on täysin selvää. Aito kristinusko ja aitokansallismielisyys pelastavat Suomen kansan kuolemalta! Alkakaa tehdä niitä perheitä ja lapsia ja vähän äkkiä.

  5. Mikä on ollut yhden ääri-radikaali-extremisti-juutalaisen hinta Suomen kansalle? Aika helvetin kova. Kannattaa olla pikkaisen tarkempi kenet päästää maahan, ettei rajan yli tule Talmudin noudattavaa ääri-extremisti-radikaali-juutalaista, kuten on jo tapahtunut. Rajat kiinni ja palautusleirit ääri-radikaali-extremisti-ihmisille.

  6. Suomessa tehdään kansanmurhaa alkoholilla, ja tapettujen tilalle tuodaan väkeä ulkomailta. Suomi on tuhoutuva maa ja suomalaiset tuhoutuva kansa. Alkoholi on paras orjuutushuume.

  7. Mitäs kommenteissa sanotaankaan? Poikkeuksetta syytetään muita! Eikös itse pitäisi tehdä niitä lapsia? Nyt jokainen talkoisiin. Ainakin yksi mutta mieluummin kolme lasta. Siitä se voitoksi kääntyy. Ei se kansannousulla tai politikoinnilla muutu. Se muuttuu vain silloin kun on tarpeeksi väkeä äänestämään ”omalla tavalla”. Eli 20 vuoden päästä saamme vallan jos nyt aloitamme. Ja jos emme aloita, niin tilanne kurjenee seuravat 20 vuotta. Ja silloin olemmekin jo orjia.

    Aina silloin tällöin yksi sukupolvi joutuu uhrautuamaan. Ne jotka menivät 80/90 lukujen taitteessa työelämään, niiden elämä uhrattiin Mauno Koiviston velkaorjuuteen. No, nyt on 20-30 vuotiainde aika uhrata oma elämä. Ihrattiinhan paljon tulevaisuuksia 30-40 luvuillakin. Ja siksi meillä on nyt näinkin hyvä kuin on.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*