Marco de Wit 1 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Feministit valittavat, etteivät älykkäät miehet halua älykkäitä naisia. Myös tieteelliset tutkimukset näyttävät tukevan tätä käsitystä.

 

Tutkimusten mukaan 16 ÄO pisteen nousu lisää miesten avioitumisen todennäköisyyttä 35 prosentilla, kun naisilla se vähentää 40 prosentilla!

 

Mikä tämän voisi selittää?

 

Yksinkertaista. Vanha sananlasku on täysin oikeassa. Miehet naivat mieluummin sihteerinsä kuin pomonsa. Naiset naivat mieluummin pomonsa kuin sihteerinsä. Tämä johtuu evoluutiosta. Miehet naivat alaspäin ja naiset ylöspäin. Tätä ei mikään tule muuttamaan.

 

 

Mitä sitten korkeasti koulutettujen naisten pitäisi tehdä?

 

Yksinkertaista: Naida hieman vähemmän älykkään miehen. Se olisi naisille hyvin helppoa.

 

Mutta sitten tulee suuri mutta: Naiset eivät suostu naimaan muita kuin itseään älykkäämpiä miehiä!

 

 

Itse asiassa 80% naisista jahtaa 20% miehistä eli ns. alfamiehiä. Muut miehet eivät kelpaa näille naisille. Eikä varsinkaan älykkäimmille naisille.

 

Sääty-yhteiskunnassa tämä ratkaistiin niin, että mentiin naimisiin säädyn sisällä. Näin miehet eivät voineet naida keski- ja alaluokan naisia, vaikka olisivat olleet kuinka hyvän näköisiä ja seksikkäitä tahansa. Keski- ja alaluokan naiset puolestaan eivät voineet jahdata yläluokan miehiä.

 

Nyt kun säätyjä ei enää ole, niin kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Korkeasti koulutetut naiset eivät kuitenkaan ole ollenkaan niin pahassa tilanteessa kuin tavalliset keski- ja alaluokan miehet. He eivät löydä naista, vaikka olisivatkin valmiita menemään naimisiin!

 

Nykyinen tilanne tietysti synnyttää valtavasti katkeruutta: Koulutetut naiset ovat kiukkuisia miehille ja kääntyvät feminismiin, kun taas vähemmän koulutetut miehet ovat kiukkuisia naisille ja kääntyvät sovinismiin.

 

Ei ihme, että syntyvyys on romahtanut.

 

Syntyvyys romahtanut Suomessa

 

 

 

Lähde:

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Eivätkö miehet halua älykkäitä naisia?

  1. Minulla ei ole mitään älykkäitä naisia vastaan mutta jotenkin tuntuu että heillä on minua vastaan. Minä teen lapsia kaikkien kanssa jotka haluavat elää loppuelämänsä kanssani. Tai vaikka naisten kanssa jotka vain haluavat lapsen mutta eivät isää (poislukien vasemmisto, vihreät ja lesbot). Vaikka en vaatteilla koreilekkaan niin onhan tuota varallisuutta…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*