Marco de Wit 1 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Varoitus: Valtakunnansyyttäjän mukaan alla oleva teksti on vihapuhetta. Laiton Lehti on syytteessä monista ÄO-jutuistaan, jotka ovat paljon lievempiä kuin tämä juttu.

 

 

Nykyajan kreikkalaiset ja italialaiset kuvittelevat olevansa muinaisten kreikkalaisten ja roomalaisten jälkeläisiä.

 

Vielä mitä!

 

Kyse on varsinkin kreikassa täysin eri kansasta. Itse asiassa muinaiset Kreikan kulta-ajan kreikkalaiset olivat pieni pohjoisesta tullut yläluokka. He harjoittivat erittäin jyrkkää rotu- ja luokka-erottelua.

 

Itse asiassa muinaiset ateenalaiset korostivat, että he valitsevat vaimonsa samaan tapaan kuin hevosensa. Syntyperä ja geneettinen puhtaus oli kaikki kaikessa.

 

Spartalaiset menivät vielä pidemmälle. He surmasivat surutta kaikki vauvat, jotka vaikuttivat hiukankin tummilta ja heikoilta. Vain rodullisesti puhtaat ja voimakkaat vauvat saivat elää. Kaikki muut pudotettiin kallion kielekkeeltä.

 

Ei ihme, että muinaisen kreikan yläluokka olikin hyvin valkoinen ja omasi korkean älykkyysosamäärän samalla, kun tavallinen kansa ja varsinkin orjat olivat paljon tummempia ja vähemmän älykkäitä.

 

Nykykreikkalaisilla ei ole juuri mitään yhteistä muinaisen kreikkalaisen yläluokan kanssa. Älykkyysosamääräkin on romahtanut ainakin noin 20 pistettä.

 

Kuinka paljon nykykreikkalaiset poikkeavat geneettisesti muinaisista kreikkalaisista?

 

 

Pitkälti samanlainen tilanne oli myös Roomassa. Muinaiset roomalaiset olivat pieni pohjoisesta tullut valloittajakansa, joka oli hyvin ylpeä perimästään. Varsinkin yläluokka teki kaikkensa, ettei sekaantuisi alkuperäisasukkaisiin. Yläluokka pysyikin geneettisesti puhtaana aina Caesarin aikoihin asti. Hänen veljenpoikansa Augustus oli myös tunnettu hyvin aatelismaisista eli käytännössä valkoisen germaanisista piirteistään. Kaikki Augustuksen nähneet tajusivat heti hänen olevan aatelinen.

 

Luonnollisesti nykyajan koulukirjat ovat hiiren hiljaa muinaisten kreikkalaisten ja roomalaisten roduista ja rotuopeista. Yhtä asiaa on kuitenkin vaikea sensuroida. Nimittäin patsaita. Niistä on helppo nähdä miltä muinaisen Rooman keisarit näyttivät.

 

Tosin patsaista ovat värit kadonneet. Niinpä monet suvakkitutkijat ovat alkaneet väittämään, että oikeasti monet muinaiset hallitsijat olivatkin tummaihoisia!

 

Keisari Augustusta kukaan ei ole vielä kuitenkaan kehdannut väittää neekeriksi.

 

Minkä näköisiä olivat Rooman keisarit?

 

Nyt on jälleen löydetty yksi keisari Augustuksen patsat tai ainakin sen pää.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Keisari Augustuksen rasistinen marmoripää löytynyt

  1. Kyllä, kuulin vuosia sitten yhdeltä latinankielen opiskelijalta, joka oli myös kiinnostunut historiasta, että muinaiset roomalaiset olivat vaaleita. Tämä artikkeli vahvistaa tietoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*