Marco de Wit 1 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Varoitus! Valtakunnansyyttäjän mukaan alla on vihapuhetta. Tiibetin kansanmurhasta saa puhua, muttei suomalaisten kansanmurhasta. Ei varsinkaan, jos kansanmurhaajana ovat ruotsinsuomalaiset.

 

 

Viime aikoina suvakit ja varsinkin Yle ovat yrittäneet mustamaalata suomalaisia väittämällä, että Suomellakin oli siirtomaita.

 

Yle jopa esitti todisteena 1700-luvulla Ruotsille kuuluneen Karibian pikkusaaren, jossa harjoitettiin orjakauppaa.

 

Yle: Suomalaisetkin historiallisessa vastuussa orjakaupasta

 

 

Ruotsalaisten synnit pistetään siis suomalaisten syyksi.

 

Siis siitä huolimatta, että Suomi oli Ruotsin siirtomaa!

 

Tätä vihafaktaa ei kuitenkaan saa sanoa, koska se olisi rasistista ruotsifobiaa. Niinpä koko Suomen historiaa on vääristelty. Historian kirjoissa puhutaan Ruotsi-Suomesta aivan kuin Suomi olisi ollut tasa-arvoinen Ruotsin kanssa, vaikka oikeasti Suomi oli Ruotsin siirtomaa.

 

 

Sinänsä koulukirjojen valheet eivät ole yllättäviä, koska historia on aina voittajien kirjoittama. Yhä tänä päivänä RKP tekee parhaansa saadakseen koulukirjat täyteen valheita.

Historioitsijoiden tunnustama tosiasia kuitenkin on, että nykyisten Suomen ruotsinkielisten esi-isät tulivat Suomeen valloittajina ja siirtomaaherroina. Ruotsalaiset tuhosivat paikallisen suomalaisasutuksen hyvin julmasti ja varastivat suomalaisten maat. Tätä asiaa ei kuitenkaan koulukirjoissa kerrota, vaikka nykyhistorioitsijat varsin hyvin tietävät ruotsalaisten olleen raakoja valloittajia ja siirtomaaherroja.

 

 

Ruotsalaisia alkoi suurin joukoin muuttaa Suomeen vasta 1100-luvulta, kun Keski-Ajan lämmin kausi oli synnyttänyt Ruotsiin ylikansoitusta ja Ruotsin valtio pystyi tukemaan kolonisaatiota. Ensin ruotsalaiset valloittivat Ahvenanmaan ja sen jälkeen siirtyivät Turun saaristoon, josta jatkoivat rannikkoa pitkin sekä pohjoiseen että itään. Jopa muuten niin poliittisesti korrekti Wikipedia kertoo jonkin verran näistä vihafaktoista:

Kemiönsaaren alkuperäinen suomalaisasutus katosi kokonaan paikalta ruotsalaisten tultua alueelle, mikä voi kertoa konfliktista ryhmien välillä.[19]

Konflikteja suomalaisten ja siirtolaisten välillä syntyi myös koskien alueiden käyttöoikeuksia. Näitä riitoja koskevia kirjeitä tunnetaan useita. Esimerkiksi 1. kesäkuuta 1303 Satakunnan ruotsalaiset siirtolaiset olivat riitaantuneet alueen suomalaisten kanssa heidän tilojensa ollessa suomalaisten kaskimailla.

 

Ruotsin kuningas tuki aktiivisesti ruotsalaisia siirtolaisia myöntämällä heille monenlaisia monopoli- ja kartellioikeuksia. Jos suomalaiset yrittivät rikkoa näitä monopoleja, niin sitten sotaväki hyökkäsi suomalaisten kimppuun. Yksi räikeimmistä monopoleista oli kalastusoikeudet. Käytännössä suomalaisilta kiellettiin laajamittainen kalastaminen ja kalastusmonopoli annettiin ruotsalaisille valloittajille.

Vuonna 1347 annettiin määräys Helsingin alueen kalastusoikeuksien siirrosta suomalaisilta rannikon ruotsalaisille.[14] Ruotsin kuningas antoi lähtökohtaisesti kalastusoikeudet aina siirtolaisille, jolloin suomalaiset menettivät oikeutensa niihin.[6] Vuodelta 1348 tunnetaan piispa Hemmingin ja Turun linnanpäällikön suojelukirje, jonka tarkoituksena on suojella Pohjanlahden rannikon siirtolaisia suomalaisia vastaan.[19]

 

Jos suomalaiset pistivät kovasti vastaan maidensa ja kalastusalueidensa ryöstämistä, niin sitten Ruotsista tuli avuksi sekä sotaväkeä että monenlaisia muita rikollisia. Tämä valloitussota kesti satoja vuosia. Sota jatkui vielä uuden ajan alussa 1500-luvulla.

Tarinoissa pohjalaiset ovat kertoneet, että siirtolaisten avuksi tarvittiin sotaväkeä Ruotsista. Myös Mikael Agricola kirjoitti 1500-luvulla pakanallisten suomalaisten ahdistelleen kolonisaation aikoina ruotsalaisia siirtolaisia, mistä syystä he olivat pyytäneet apua sukulaisiltaan Ruotsista ja sitä myös saaneet. Eräs tarina kuvailee Ruotsista tulleen pääasiassa rikollisia ja pahantekijöitä, jotka tulivat maahan käydäkseen sotaa suomalaisia vastaan.[18] 

 

Käytännössä kyse oli suomalaisten kansanmurhasta, jota johdettiin keskitetysti Ruotsista. Ruotsalaiset ottivat suomalaisilta väkivalloin kaikkein parhaimmat viljelysmaat ja kalastusalueet. Suomalaisia kuolikin paljon nälkään ja tauteihin samalla, kun ruotsalaisilla oli paljon korkeampi elintaso ja väestönkasvu.

Luonnollisesti ruotsalaiset eivät tätä häpeilleet, vaan päinvastoin olivat ylpeitä suomalaisten kansanmurhasta.

 Helsingin pormestari Anders Larsson Ehredt kirjoitti Pietari Brahelle vuonna 1639, ettei Helsingin nimeä saanut vaihtaa kaupungin siirron yhteydessä koska nimi oli ”muistuma meidän esi-isiemme voitokkaista aseista.”.[12] 

 

Yhä tänä päivänä Uudenmaan ja Helsingin vaakunat kuvastavat tätä ruotsalaisten siirtomaaherruutta.

Uudenmaan ruotsalaisen kolonisaation kunniaksi Johannes Bureus laati vuonna 1599 Uudenmaan ja Helsingin vaakunat, jotka esittävät meren aalloilla kulkevaa laivaa, näin kuvaten ruotsalaisten saapumista Uudellemaalle.[12]

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Eiköhän olisi aika päästä eroon kolonialismin taakasta?

 

 

Ruotsalaisesta kolonialismista irtaantumisen voisi aloittaa poistalla kansanmurhan verellä likaamat Uudenmaan ja Helsingin vaakunat.

 

Tarvitaan kolonialismista vapaat aitosuomalaiset vaakunat. Symboleillakin on nimittäin merkitystä.

 

 

Tärkeintä on kuitenkin saada Suomi itsenäiseksi sekä poliittisesti, taloudellisesti että kulttuurisesti. Irti globalistien, RKP:n ja sen johtaman ruotsinkielisen kartellipääoman ikeestä.

 

Tarvitaan vihdoin stoppi kiihtyvälle suomalaisten kansanmurhalle!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Suomenruotsalaiset siirtomaaherrat kansanmurhaajia?

  1. Laiton Lehti on täysin oikeassa. Suomessa pitää alkaa opettamaan oikeaa historiaa, johon kuuluu vihafaktojen kertominen vuohipaimenkansoista ja muista rikollisista.

    On täysin selvää, että ruotsalaiset eliminoivat suomalaiset tappamalla heidät nälkään ja lähettivät parhaat suomalaiset vielä sotiinsa sotimaan Ruotsin puolesta. Suomalaisten pitää valloittaa pohjois-Ruotsi ensialkuun, koska se on suomalaisten maata ja olemme päättäneet tulla takaisin.

    Ruotsalainen pääoma ei kuitenkaan ole ruotsalaista, vaan ääri-extremisti-juutalaisten pääomaa varsinkin 1700-luvulta lähtien.

    Mutta miksi Laiton Lehti mädättää fanittamalla vihollisiamme amerikkalaisia ja heidän oikeuksiaan? Ei amerikkalaisilla tarvitse olla mitään oikeuksia ja voivat aivan hyvin kadota maailmasta. Minua kiinnostaa vain Suomen valkoisen kansan säilyminen, eikä rikollinen loiskansa amerikkalaiset. Tarvitsemme amerikkalaisilta vain kultamme ja rahamme takaisin, jotka he ovat loisineet ja varastaneet.

  2. Suomea ei ollut Ruotsin aikana edes olemassa kun epämääräsenä alueina ja käsitteinä. Vasta Venäjälle siirtyessään Suomesata tuli oikea maa, Suomen suurruhtinaskunta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*