Marco de Wit 1 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kaikki älykkäät ihmiset alkavat vähitellen tajuta, että kokoomus on maanpettureiden puolue.

Mutta miten se on mahdollista? Miten koti, kirkko ja isänmaa -puolueesta on tullut maanpettureiden puolue?

Yksinkertaista: Lahjominen ja myrkylliset mutantit, jotka rakastavat poliittista kieroilua ja lahjotuksi tulemista.

 

 

Pankit ja suuryritykset ovat lahjoneet puoluejohdon, joka on sitten mädättänyt koko puolueen valheilla, hillotolpilla ja myrkyllisillä mutanteilla.

Tohtori Edward Duttonin mukaan myrkylliset mutantit ovat usein älykkäitä, mutta jotenkin kieroutuneita.

Mutta miten tunnistaa myrkyllinen mutantti?

Helppoa. Yleensä ulkonäöstä, katseesta ja maneereista saa jo hyviä vihjeitä. Kaksi hyvää tai siis karmeaa esimerkkiä ovat Wille Rydman ja Elina Lepomäki.

 

 

 

Wille Rydman on hyvin älykäs, mutta myös eduskunnan kieroin ja vaarallisin mies.

Hän tietää aina täsmälleen mitä tekee. Kaikki on äärimmäisen laskelmoitua.

Rydman kärsii nimittäin pienen miehen kirouksesta: Näkee maailman pelottavana paikkana, jossa selviytyäkseen on pakko olla kiero laskelmoija.

 

Lyhyet miehet hukka-ainesta?

 

 

Päinvastoin kuin muut kokoomuslaiset (Lepomäkeä lukuunottamatta), niin Rydman oikeasti ymmärtää talous- ja pankkijärjestelmää.

Rydman tietää kuinka heikolla pohjalla ovat sekä EU että globaali vähimmäisvarantopankkijärjestelmä. Tästä huolimatta hän on ollut valmis myymään Suomen pankkiireille ja valtaeliitille.

Miksikö? Koska hän haluaa valtaa ja tajuaa, että valtaeliittiä vastustamalla voi oma ura tuhoutua.

 

 

Toisaalta Rydmanilla on ongelma.

Nimittäin omatunto. Niinpä hän yrittää kompromissia. Eli ei avoimesti vastusta EU:ta, ryöstäjäpankkiireita ja niiden luomaa velkaunionia, mutta kylläkin sen lieveilmiöitä.

Nyt hän esimerkiksi ovelasti argumentoi EU:n velkaunionin voimistamista vastaan. Ei niinkään Suomen itsenäisyyttä puolustamalla, vaan koska velkaunionin syventäminen vaarantaa EU:n talouden vakauden ja siten globalisaation!

 

 

No, ehkä kokoomuksessa on pakko argumentoida tuolla tavalla. Toivottavasti Rydman saa edes hiukan vietyä kokoomusta kansallismieliseen suuntaan.

Hänen totuuden hetki tulee sitten, kun pankkijärjestelmä romahtaa. Tukeeko hän silloin Suomen eroa eurosta, EU:sta ja varsinkin vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä?

Tuskinpa. Henkilökohtainen valta on tärkeämpää.

 

 

 

Jos Rydman on kiero, mutta silti omaa omatunnon ja välittää ainakin jonkin verran Suomesta, niin Elina Lepomäki puolestaan on täysin myynyt sielunsa saatanalle.

 

Lepomäki oli alunperin oikeasti kansallismielinen ja kirjoitti esimerkiksi erinomaisia kirjoituksia ja laskelmia muslimien määrän eksponentiaalisesta lisääntymisestä Saksassa ja Suomessa. Vallan kammareihin päätyään hän kuitenkin pian poisti kirjoituksensa netistä.

(Vuosia sitten Marco de Wit teki tästä takinkäännöstä Youtube-ohjelman, jossa haastatteli Lepomäkeä ja kysyi suoraan mihin kirjoitukset ovat kadonneet. Ohjelma katosi kanavan sensuroinnin yhteydessä. Jos jollain on ohjelma tallessa, niin pyydämme lähettämään sen [email protected])

LISÄYS: Ohjelmavideota ei ole vielä löytynyt, mutta yksi lukija löysi lyhyen haastattelupätkän.

 

 

 

Lepomäki oli myös aito taloustietäjä, joka ymmärsi euron ja varsinkin vähimmäispankkijärjestelmän vaarat. Pelko talousromahduksesta kuitenkin katosi välittömästi, kun Lepomäki pääsi parempiin piireihin.

Tuskin on parempaa tai siis karmeampaa esimerkkiä siitä miten nainen ryhtyy pankkiirien huoraksi. Lepomäellä ei ole enää minkäänlaisia periaatteita. Hän tanssii täysin pankkiirien ja varsinkin yhden miljonäärikaverinsa pillin mukaisesti.

 

 

Lepomäkeä ei enää kiinnosta tippaakaan Suomen kansa. Lapsilleenkin hän puhuu ”sydämensä kieltä”. Ei siis suomea, vaan saksaa. Siis vaikka ei ole mitenkään saksalainen ja on asunutkin siellä vain muutaman vuoden. Lepomäki on täysin tavallinen suomalainen nainen, joka häpeää suomalaisuuttaan yrittäen epätoivoisesti olla bättre folkea.

 

 

Lepomäki tietää Rydmaniakin paremmin vähimmäisvarantopankkijärjestelmän romahdusalttiuden, mutta ei välitä pätkääkään. Tärkeintä on viimeiseen asti puolustaa pankkiirikaverien etuja varsinkin nyt, kun tuli ero miljonäärimiehestä.

Alla olevassa haastattelussa kuvio käy hyvin selväksi. Haastattelija Puopololla onkin selvästi vaikeuksia pitää naamaa peruslukemilla. Toisaalta Puopolo myös myy itsensä, kun ei tee kovempia kysymyksiä. Nähtävästi Lepomäki on vaatinut, että kyseessä on ns. soft-ball haastattelu. Kertoo aika paljon Puopolosta, että on sellaiseen suostunut. Toisaalta ei hän muuten voisi valtamediassa selvitä päivääkään.

 

 

Huvittavaa Lepomäessä onkin, että hän on avoimesti myynyt itsensä pankkiireille. Esimerkiksi nyt hän puolustaa EU-tukipakettia ja velkaunionin virallistamista sillä, että olemme jo olleet 10 vuotta velkaunionissa!! Toki takaoven eli euron ja keskuspankin kautta, mutta kuitenkin. Miksei siis olla ihan virallisesti?! Varsinkin, kun velkaunioni on oikeasti ehdottoman tärkeää pankkitukea. Sitä paitsi rahaa painamalla saadaan velkaongelma kyllä hoidettua. Ja vaikkei saataisikaan ja EU:n talousromahdus vie Suomen mukanaan, niin Venäjä!

 

Tärkeintä on olla EU:ssa ja antaa pankkiirien raiskata Suomi vielä toiset kymmenen vuotta ja vielä kunnon joukkoraiskauksella, koska Venäjä on niin vaarallinen! Ja lännen pankkiirit niin mukavia Lepomäelle.

 

Rydmanin kunniaksi on sanottava, ettei hän sentään lähde mukaan näin älyttömän huoramaiseen logiikkaan. Joku itsekunnioitus sentään on Rydmanillakin.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Wille Rydman vs. EU-pankkiirien huora Elina Lepomäki

  1. Tosi hyvä kuva muuten! Mutta tässä joku elämäm koulu lainen on tehnyt Meemin koska tässä Saksalainen kuuluu kirjoittaa pienellä alkukirjaimella kuten mm. suomalainenkin

  2. Edustuksellisen demokratian ydin on se että poliitikko myy itsensä puolueelle. Toiset myy ja toiset antaa koko sielunsa.

  3. Myös Tuomas Malinen ihmetteli eräässä haastattelussa tuota ystävänsä Elinan takinkääntöä. Elina Valtonen oli kuulemma ollut ennen ihan järkevä nainen. Mutta nyt täysin sielunsa finanssieliitille myynyt. Tässä näemme mitä edustuksellinen demokratia on. Silkkaa petosta.

    ”Suomen yhteiskuntajärjestelmäksi on säädetty demokratia eli kansanvalta, ja koko kansa on ylpeä siitä ja on valmis puolustamaan sitä kaikin keinoin. Kansasta 99,6% on rahvasta, ja sen vuoksi Suomen demokratiaa voidaan sanoa rahvaanvallaksi tai rahvaantyranniaksi. Rahvaanvalta kuitenkin merkitsee rikollisuutta ja kaiken tuhoutumista. Kun rahvas on vallassa, kukaan ei ole panemassa rahvasta kuriin; eihän rahvas toki itseään ryhdy rankaisemaan. Demokratia merkitsee täydellistä vapautta rahvaalle, ja valtaansa rahvas toteuttaa joko aktiivisena toimintana (lainsäädäntö jne.) tai passiivisena sallimisena. Näitä kahta mekanismia käyttäen rahvas tekee kaikesta anarkiaa, kurittomuutta, opportunismia, rappiota, vastuuttomuutta, valhetta, juonittelua, rikollisuutta ja väkivaltaa. Demokratia tuhoaa Suomen väkisin, eikä ole ketään estämässä tuhoa. Aivan kaikki tuhoutuu, eikä kiveä jää kiven päälle.” -VIL 18.7.2012

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*