13 thoughts on “Helsingin poliisi murtaa miehen polven

 1. Rikolliset satanisti, kansanmurhaaja ja maanpetturipoliisit, syyttäjät, tuomarit, lastensuojeluvirkailijat ja poliitikot tullaan saamaan ankarille tuomioille vallankumouksen jälkeen. Sitä ennen oikeutta ei tulla saamaan umpimädältä ja umpikorruptoituneelta hallinnolta.

  Älä koskaan luota poliisiin!

 2. Poliisit koulutetaan ruhjomaan polvilla maahanpainettua uhria mahdollisimman paljon kipua tuottaen. Pienistä vammoista ei tarvitse välittää koska ne ovat uhrin itsensä aiheuttamia.

 3. Marco de Wit on häirikkö pahimmasta päästä. Tämä väkijoukko rikkoi koronarajoituksis, eikä poistunut paikalta kehotuksista huolimatta.

 4. Pitkä tukka takaisin teatterikorkeakouluun. Luokattoman huonoa näyttelimistä, jonka toiset rassukat ottavat vielä tosissaan.

 5. Edellisestä ammatistani johtuen huomasin suomen poliisivaltiokehityksen jo 2000-luvun puolivälissä. Varoittelin asiasta monia eri tahoja -monet naureskelivat eivätkä ottaneet asiaa vakavasti.

  Jostain kumman syystä nämä samat henkilöt eivät enää hirnahtele.

  Miksi tässä maassa kaikki pitää aina tehdä vaikeimman kautta? Tuhoutuuko Suomi järjestelmäuskovaisten äärettömään naiviuteen ja typeryyteen?

  HEEEERÄÄÄÄTYYYS!!!

 6. Ei tuolla mikään polvi mennyt. Ensin oli lapset ja sitten oli rillit ja sen jälkeen tuli polvi. Jos sillä oikeasti olisi mennyt polvi niin ei se potkisi auton seinää vaan makaisi paikoillaan ja koittaisi olla mahdollisimman liikkumatta.

 7. Nyt täytyy seurata joutuvatko nämä väkivaltapoliisit tunnuksilla ”1C3” ja ”4C3″ sekä näitä väkivaltapoliiseja suojemassa ollut kumiluotikivääri poliisi vastaamaan liiallisesta voimankäytöstään oikeudessa? Kaikesta nähdystä poliisiväkivallasta voidaan päätellä, että sisäministeriö on ohjeistanut poliisit käyttämään”sopivassa määrin” fyysistä väkivaltaa, ja tuottamaan kipua ja tuskaa kiinniottamilleen henkilöille. Tämä näyttää olevan yleismaailmallinen käytäntö
  Suomessa on menneillään on ”George Orwellin” mukainen ”Eläinten vallankumous näytelmä” .
  https://www.youtube.com/watch?v=TxfedMNOIS4

  Kukin voi valita oman suosikki elukkansa sikojen johtamasta hallintoportaasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*