Marco de Wit 2 toukokuun, 2021

 

Osataan sitä Kanadassakin. Se on todellinen poliisivaltio ja muuttunut vain pahemmaksi koronahysterian myötä.

 

Tässä lyhyessä videossa näkee hyvin kuinka poliisi alkaa kuristamaan miestä, joka ei ole tehnyt yhtään mitään.

 

Tosin poliisin mielestä mies on suurrikollinen. Miehellä ei nimittäin ollut maskia.

 

 

 

3 thoughts on “Päivän video: Kuristajapoliisi

  1. Suomen rikollisten poliittisten poliisien kannattaa oikeasti varoa sillä kansanmurhaan, maanpetokseen ja lääkeyhtiöiden ihmiskokeisiin sekaantuminen voi olla epäterveellistä, sillä vaikka suurin osa suomalaisista miehistä on raukkamaisia pelkureita, kaikki Suomen miehet eivät ole. Joidenkin miesten pakkorokottamisen yrittäminen voi olla epäterveellistä.

  2. Rikos keskellä täyttä toria.

    Tuo poliisin tekniikka pienellä miehityksellä salata rikos keskellä ihmisjoukkoa olkoon opiksi joukkoraiskaajille. — Kuinka helposti salaaminen onnistuukaan, silloin kun mukana on kymmeniä raiskaajia.

  3. Suomen poliisilla ei ole toimivaltaa toimia Suomessa. He toimivat rikollisesti miehittäjän kätyreinä, kansanmurhaavat kansalaisia, auttavat rikollisten ihmiskokeiden tekemisessä, sekä ovat sekaantuneet eliittien pedofiliaan, huumekauppaan ja asekauppaan.

    Älä koskaan luota poliisiin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*