Free speech 2 toukokuun, 2021

 

Suomen Uutiset:

Suomalainen peruskoulu on hieno saavutus. Silti siinä on valuvikoja, joita digihype, seinättömät luokat tai pidennetty oppivelvollisuus eivät korjaa, vaan ennemminkin pahentavat asiaa, kirjoittaa valtiotieteen lisensiaatti Mai Allo ajatuspaja Suomen Perustalle kirjoittamassaan raportissa Koulukirja.

Koulukirja pureutuu myös koulujen politisoitumiseen ja vaatii paluuta perusasioihin: tietojen ja taitojen oppimiseen edistyksellisten asenteiden omaksumisen sijaan. Allo purkaa kirjassaan 10 peruskouluun liittyvää myyttiä ja esittää yhtä monta valuvikoja korvaavaa politiikkasuositusta.

 

 

 

 

2 thoughts on “Vasemmistoradikaalien myllertämä peruskoulu

  1. Emme tule koskaan antamaan satanisteille armoa ja anteeksi sairaita tekoja. Ei armoa satanisteille. Ja näpit irti lapsista noidat!

  2. Rakastan olla valkoinen ihminen. Olen ylpeä siitä että olen valkoinen ihminen. Valkoiset ihmiset ovat upeita, parhaita ihmisiä.

Comments are closed.