Marco de Wit 3 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Turtiainen on todella rehellinen ja ennenkaikkea rohkea mies.

 

Uskaltaa kertoa totuuden koko eduskunnalle.

 

 

Saas nähdä milloin Twitter sulkee hänen tilinsä vihatotuuksista.

 

 

Alla vain minuutin pätkä, jossa Turtiainen varoittaa kansanedustajia ottamasta myrkkyrokotetta.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Kansanedustaja Ano Turtiainen eduskunnalle: Koronarokotteet myrkkyä

 1. Älä missään nimessä ota myrkkypiikkiä ja vaaranna omaa lisääntymiskykyäsi ja tulevien lastesi terveyttä! Pankkiirit ja lääkeyhtiöt tulevat joutumaan vallankumouksen jälkeen vastuuseen, sillä kyse on kansanmurhasta, rikollisista ihmiskokeista ja korruptiosta! Näitä ei millään ostetuilla sopimuksilla ja lakipaketeilla vältetä! Nurnberg 2.0 on tulossa ja tuomitut tulevat olemaan hyvin etnistä kansaa.

  1. https://www.weforum.org/great-reset
   💉卐🇪🇺卐💉
   ”There is an urgent need for global stakeholders to cooperate in simultaneously managing the direct consequences of the COVID-19 crisis. To improve the state of the world, the World Economic Forum is starting The Great Reset initiative.”
   💉卐🇪🇺卐💉
   The opportunity: ”As we enter a unique window of opportunity to shape the recovery, this initiative will offer insights to help inform all those determining the future state of global relations, the direction of national economies, the priorities of societies, the nature of business models and the management of a global commons.”
   💉卐🇪🇺卐💉
   http://people.uncw.edu/townendp/hitler_speech.htm
   💉卐🇪🇺卐💉
   ”Our people has been so long falsely taught to think in international terms that even in such a distress as the present it tends to treat this problem, too, from international points of view. And the result is that many of us simply cannot believe that perhaps it might be possible to remedy such a misfortune in some other way than by international methods. And yet that is an error….every people must wage this battle on its own behalf, and above all…no single people can be liberated from this distress by international methods if it does not for its own part take the necessary measures. These measures can, of course, find their place within the framework of international measures, but one’s own action must not be made dependent upon the action of others.” ”This crisis is particularly obvious in the relations between our workmen and the employers. Here the crisis has been more acute than in any other country in the world…. ”
   💉卐🇪🇺卐💉
   https://www.jewishvirtuallibrary.org/hitler-speech-at-the-berlin-sports-palace-january-30-1941
   💉卐🇪🇺卐💉
   ”has left behind an icy stream of blood and tears in the path of its creation. It rules today, undoubtedly, a tremendous section of the globe. But this world government is affected not by the power of an idea, but essentially by force, and where force does not suffice, by the power of capitalist or economic interests.”
   💉卐🇪🇺卐💉
   ”the Balance of Power, which means, in fact, disorganization of the European Continent” ”the Balance of Power appear an illusion.”
   💉卐🇪🇺卐💉
   ”necessary to put on the gramophone the old propaganda records of the years 1917-18 in order to achieve a new result, I can only say they have not forgotten anything, but unfortunately for them, they have not learned by experience.”
   💉卐🇪🇺卐💉
   https://www.argunners.com/hitlers-rise-power/
   💉卐🇪🇺卐💉
   ”Manipulation of Economic and Social Chaos Brought Him to Power”
   💉卐🇪🇺卐💉
   https://archive.org/details/hitler-speeches-1932-1945-improved-audio
   卐🇪🇺卐
   https://i.pinimg.com/originals/66/cd/fe/66cdfe4f36d3c9c3021f92606f43f4fa.jpg

 2. Joidenkin suomalaisten pakkorokottamisen yrittäminen myrkkypiikillä ja ihmiskokeiden tekeminen voi olla terveydelle vaarallista.

 3. Niinköhän tässä nyt sitten käy, että loput eduskunnasta siirtyy saikulle toistaiseksi ja Turtiainen lopettaa kriisin omin voimin? Yksimielisin päätöksin eduskunnassa :-)

 4. Koko Eduskunta pitää lopettaa tarpeettomana. Emme oikeasti tarvitse sitä yhtään mihinkään, se on täysin umpimätä ja korruptoitunut, se on täynnä maanpettureita ja epärehellisiä rottia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*